Highslide for Wordpress Plugin

CARTE DE RUGĂCIUNI ŞI LAUDE BISERICEŞTI

Vă aducem la cunoștință că a apărut a treia ediție a cărții noastre de rugăciuni, textul şi cuprinsul căreia a fost îmbogăţit şi corectat. Acum cartea se numește “Carte de rugăciuni şi Laude bisericeşti” întrucât, pe lângă îmbunătățirea textului, au fost adăugați toți psalmii pe care Ceaslovul îi folosește în laudele bisericești, precum și alți psalmi aleși – toţi după noua traducere athonită a Psaltirii.

Mai mult decât atât, cartea este tipărită în două culori (neagră și rosie), are coperți tari (cartonate) și are două semne de carte. Cu toate acestea, prețul rămâne accesibil, cu reduceri substanțiale pentru cumpărătorii “en gros”. 

Cartea se vinde în magazinele centrelor eparhiale din Moldova și în pangarele mai multor parohii și mănăstiri din Chisinau și din întreaga Moldovă. Sperăm ca în curând, cartea să ajungă și în România, chiar dacă este un proces mai complicat.

Cartea apare la Editura “Budjac” din Chişinău, cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Moldovei.

Format: 14,5×20 cm; Pagini: 324 (vechea ediţie avea 300)

Așteptăm comenzile Dvs en gros prin intermediul acestei adrese de email: shoping.cartereligioasa @ gmail.com.

Doamne ajuta!

P.S. Poze cu cuprinsul cărţii:

2 comentarii la „CARTE DE RUGĂCIUNI ŞI LAUDE BISERICEŞTI”

Comentariile sunt închise.