Highslide for Wordpress Plugin

Paula Seling: meditaţie creştină la Anul Nou

Bravo, Paula Seling.

Aşa se fac clipurile valoroase, nu cu cheltuieli de milioane, ci cu lacrimi în ochi.

M-aş bucura ca fiecare dintre noi, în primul rând să se gândească la cele cântate, apoi, dacă-i mai arde, să facă şi chefuri…

12 comentarii la „Paula Seling: meditaţie creştină la Anul Nou”

  1. Inainte sa o lauzi pentru smerenia ei: ai idee cat s-a cheltuit din bugetul TVR (si implicit de la gura saracilor) pentru videoclipul Paulei pt. Eurovision? Dar pentru participarea ei la Eurovision pe 2010?
    Documenteaza-te! Multumesc anticipat pentru luminarea la adevar.

    • Eu m-am referit strict la acest videoclip. Iar ceea ce s-a întâmplat la Eurovision anul trecut, e ceea ce se întâmplă în fiecare an şi cu fiecare ţară, pentru că astea sunt cerinţele nebunatice şi păgâne ale acelui show numit Eurovision.

  2. 1. : inca suntem in anul 2010 2: cu 400 mii de euro (cat s-a alocat de la bugetul TVR – adica din banii stransi OBLIGATORIU de la niste amarati) se puteau salva multe vieti. 3. P.s.: cam de unde provin banii din care a fost  cumparata camera cu care s-a filmat acest "clip"??? Ai idee cam cat costa camera si cam de unde provin banii??? Te rog sa o intrebi pe Paula, pe paulaseling.ro!

    • Auzi, cuvioaso!
      În primul rând trebuie să te adresezi respectuos la un preot şi să nu mă tutuieşti, că n-am păscut porcii împreună.
      În al doilea rând, văd că aşa cuvioasă cum eşti, ştii prea multe detalii din show-bizul românesc şi nu cred că asta te ajută prea mult la rugăciune.
      În al treilea rând, pe blogul meu eu fac ce vreau. Am pus un clip care mi-a plăcut ca text şi melodie şi chiar ca imagine. Încerc să văd partea plină a paharului. Nu te întreb pe matale cu stupizenie cât costă calculatorului de la care scrii, aşa că las-o mai moale cu sofismele matale de doi bani şi du-te pe blogurile unde administratorii te vor lăsa să-ţi verşi amarul. Aici noi avem o abordare constructivă. Nu pot să nu remarc că unii artişti mai fac şi lucruri frumoase, iar faptul că majoritatea sunt proaste, asta derivă din însuşi caracterul subculturii de acum, în spaţiul căreia Paula Seling cred că se situează undeva mai deasupra, nu în adânc ca alţii.

  3. Intr-adevar ceva folositor, daca privesti cu ochi duhovnicesti.  Pacat ca unele "cuvioase" judeca aceasta fapta dupa zicala ruseasca "Kajdii sudit po mere svoei isporcenosti". Multumim parinte pentru imbold!
     

  4. Nu este meditatia Paulei  ,este o poezie scrisa de un "eretic" cum ziceti, fiti macar cinstiti daca nu vreti sa recunoasteti ca Domnul Isus a murit pentru suflete, nu pentru o  anumita "biserica", care sa dea posibilitatea la unii sa faca bani.
    Imi place cum CUVIOSII" SAU "PREACUVIOSII"  POSTEAZA ACEST VIDEO . NU CREDETI CA AR FI FOST DECENT SA FIE MAI ………IMBRACATA  DUDUIA?

    • Văd că vă place calificativul de “eretic” şi chiar vi-l asumaţi. Şi cu toate acestea, textul este frumos şi cu tâlc.
      Cât priveşte îmbrăcămintea, dacă sincer, nici nu am atras atenţia. Oricum, cred că intenţionat s-a făcut ca să nu distragă atenţia prin nimic şi tocmai de aceea a şi filmat alb-negru. Oricum nu se vede nimic indecent, căci n-aş fi pus-o. Dar ideea era cred – să se filmeze cât mai de aproape, ca să se vadă lacrimile (nu ştiu cât de sincere), dar la temă…

  5. Cîtă lume înrăutăţită totuşi mai există, puţină dragoste…
    Stimate Părinte, nu atrageţi atenţie şi iertaţi pe aceşti oameni cu reproşuri, căci sunt în rătăcire .
    Mulţumesc pentru clip, este superb!
     

  6. Frumoasa voce, frumoase sunt cuvintele acestui cantec.
    Dumnezeu sa-i daruiasca mantuire acestei cantarete!
    Poti castiga o lume intraga, dar daca nu ai siguranta mantuirii inca de pe pamant esti cel mai nenorocit om!

Comentariile sunt închise.