Highslide for Wordpress Plugin

Părinţii îşi apără copiii de dictatura vaccinării: 20 de întrebări pentru cei care iubesc ştiinţa!

Alianța Părinților transmite 19 întrebări Sistemului, cu privire la plandemia din România. ActiveNews mai adaugă una. Redăm mai jos aspectele evidențiate de reputata asociație de apărare a drepturilor părinților și copiilor din România:

Nr 81/2021
Către: Colegiul Medicilor din România
În atenția Domnului Președinte – Prof. Dr. Daniel Coriu
Către Ministerul Sănătății
În atenția Doamnei Ministru Ioana Mihăilă
Către CNCAV
În atenția d-lui dr Valeriu Gheorghiță
Către Institutul National de Sanatate Publică
In atenția d-lui Director Radu Cucuiu

Subscrisa Asociația Alianța Părinților, prin reprezentant legal Președinte Cristian Filip, vă solicită ca în temeiul dispozițiilor art. 31 – Dreptul la informație – din Constituția României, Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, Legii nr. 46/2003 a drepturilor pacientului și Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, să ne răspundeți la întrebările de mai jos. Precizăm că solicităm răspunsuri punctuale și nu generalități. 

– Care sunt mijloacele științifice prin care s-a stabilit că nu există nicio legătură de cauzalitate între vaccinul anti-Covid și decesul survenit în cazul persoanelor vaccinate, la ore, zile, săptămâni sau luni după vaccin?

– Câte autopsii constatatoare au fost efectuate înainte de pronunțarea acestei concluzii?

Direcționarea constantă a populației numai spre vaccinarea cu serurile experimentale care au produs deja multe și grave reacții adverse generează neîncredere deoarece lasă impresia că este determinată de interese de natură financiară și demonstrează că se dorește să avem o populație vaccinată, nu o populație sănătoasă.

3 – Care sunt motivele pentru care atitudinea constantă a Colegiului Medicilor, CNCAV și a Ministerului Sănătății a fost una de respingere a posibilităților terapeutice ieftine și eficiente aplicate cu succes atât de medici români cât și de medici străini pentru tratarea bolii covid? Există mai multe scheme care funcționează (atât preventiv cât și curativ), scheme care au fost făcute publice și au fost folosite pe loturi mari de pacienți, deci există experiența clinică doveditoare.

4 – Care sunt motivele pentru care până la data de 5 iulie 2021, deși guvernul României recunoștea oficial 16.623 de reacții adverse la vaccinurile COVID-19 și susținea că investighează 122 dintre ele, în portalul UE România apărea cu 0 reacții adverse raportate la toate cele 4 vaccinuri administrate cetățenilor români?

5 – Din ce motive prin niciuna dintre formele de promovare a vaccinurilor COVID (broșuri, clipuri) populația nu a fost instruită în vederea raportării reacțiilor adverse survenite după cele 15 minute în care pacientul rămâne sub observație, cu precizarea expresă a modalității în care acest lucru trebuie făcut și cu informarea expresă a populației cu privire la faptul că, fiind vorba despre un studiu clinic în desfășurare, raportarea reacțiilor adverse până la finalizarea acestui studiu, în dec 2023, este un obiectiv de maximă importanță?

– Din ce motive România a tratat ca pe o formalitate monitorizarea apariției reacțiilor adverse în populația vaccinată până la încheierea studiului clinic, la 31 dec 2023 și nu a implementat un sistem de supraveghere activă pentru monitorizarea RAPI?

7– De ce nu a fost publicată până în prezent o listă a afecțiunilor care contraindică vaccinarea (știut fiind faptul că orice act medical are contraindicații)?

– De ce persoanelor care s-au vaccinat li s-a cerut să semneze declarația de consimțământ informat fără a li se da informațiicorecte și complete legate de faptul că serul este experimental, că prin semnătură pacientul se înrolează într-un studiu clinic care se va încheia în 2023precum și informații detaliate despre posibilele efectele adverse grave pe care și le asumă prin semnătură și care sunt cunoscute deja pentru că au fost semnalate pe site-urile CDC, MHRA, VAERS, Eudra-Vigilance?

– Asigurarea că pacientul înțelege cu exactitate riscurile cunoscute, precum și faptul că există și riscuri necunoscute, reprezintă o etapă importantă în obținerea consimțământului informat, etapă complet ignorată pe tot parcursul campaniei de vaccinare.

De ce declarația de consimțământ informat pe care cetățenii o semnează înainte de administrarea vaccinului nu conține informațiile conform cărora o persoană vaccinată se poate infecta, poate transmite infecția și poate deceda de covid, după cum rezultă din datele INSP?

10 – Care sunt bazele etice și deontologice ale vaccinării adulților și copiiilor fără a fi consultați în prealabil și fără să prezinte o copie a fișei medicale la centrul de vaccinare?

11 – Care sunt bazele deontologice ale recurgerii la promovarea vaccinării prin mijloace care nu au nimic comun cu sănătatea (vicierea consimțământului cetățenilor prin șantaj, amenințare, promisiuni de avantaje materiale și privilegii)?

12 – Potrivit statisticilor CDC copiii prezintă un risc statistic zero pentru COVID-19”. Aceleași date arată că, la vârste mai mici de 20 de ani, rata de supraviețuire la COVID-19 este de 99,997%.

Deci, persoana vaccinată trebuie să fie cea protejată, nu o alta. Argumentul conform căruia copiii trebuie vaccinați pentru că ei sunt vectori de transmitere a bolii spre categorii vulnerabile de adulți este nu numai nedovedit, ci și profund neetic. O grupă de vârstă nu poate fi expusă la riscurile efectelor adverse pentru a proteja altă grupă de vârstă. In plus, conform definitiei CDC a vaccinului – “Vaccine: A product that stimulates a person’s immune system to produce immunity to a specific disease, protecting the person from that disease”.

Cu toate acestea, desfășurați în școli campanii de vaccinare, iar dr Valeriu Gheorghiță a vorbit și despre perspectiva vaccinării copiilor începând de la 6 luni. Care sunt argumentele științifice care ar justifica o astfel de acțiune?

Pe baza căror argumente științifice ar trebui vaccinate grupe de vârstă cu risc 0?

13 – Având în vedere următoarele date oficiale:

a – Informațiile publice furnizate de INSP arată că în România, până la 5 iulie 2021, peste 23.800 de persoane care erau vaccinate cu prima doză de ser anti-COVID au fost confirmate cu infecție cu virusul SARS-COV-2, iar 4.990 de persoane care erau vaccinate cu ambele doze au fost confirmate cu infecție până la aceeași dată. Deci, vaccinurile nu asigură imunitate.

– Informațiile publice furnizate de INSP arată că în România până la 5 iulie 2021 au decedat 492 de persoane testate pozitiv după prima doză de vaccin și 109 persoane au decedat fiind testate pozitiv după a doua doză. Deci, vaccinurile nu garantează „o forma mai ușoară de boală” în cazul infectării.

c – Până la 31 iulie 2021, Eudra-Vigilance a înregistrat 20.525 decese după vaccin și 1.960.607 efecte adverse raportate, iar producătorul Astra Zeneca a inclus în prospect decesul ca posibil efect advers. Deci, vaccinurile pot duce la deces.

d – După cum demonstrează datele oficiale furnizate de Israel, Gibraltar, Malta și alte țări în care campania de vaccinare a fost un succes, persoanele vaccinate sunt mai vulnerabile la infecția cu varianta Delta, ele constituind majoritatea cazurilor noi/grave. Majoritatea deceselor în Israel au survenit la persoane complet vaccinate. Deci, vaccinurile nu „salvează de la moarte”, ci vulnerabilizează.

Care sunt argumentele științifice care ar justifica continuarea administrării unor vaccinuri care nu asigură imunitate, nu garantează „o forma mai ușoară de boală” în cazul infectării, pot duce la deces, nu împiedică transmiterea virusului în comunitate și vulnerabilizează persoanele vaccinate față de noi variante ale virusului?

14 – In Nota de informare privind evoluția campaniei de vaccinare pentru perioada 21.12.2020-19.03.2021 emisă de CNCAV, la pag 7, sunt menționate 8 RAPI severe: 5 cazuri raportate ca deces (2 la produsul Pfizer, 2 la Moderna, 1 la Astra Zeneca), 2 cazuri de infarct miocardic (la Pfizer), 1 șoc anafilactic. 7 RAPI au fost clasificate drept coincidență. Solicităm să ne comunicați:

a – Câte autopsii constatatoare s-au făcut și ce alte mijloace științifice s-au folosit pe baza cărora s-a tras concluzia că cele 7 RAPI grave pot fi clasificate drept coincidențe?

b – La momentul emiterii notei informative se aflau în curs de investigare 90 de reacții posibil RAPI, din care 38 cu posibilă afectare hematologică. Care au fost concluziile investigațiilor, prin ce mijloace științifice s-a ajuns la concluzii și de ce nu au fost publicate până în prezent?

15 – Care sunt bazele științifice ale afirmației conform căreia vaccinurile produc numai efecte secundare rare și lipsite de gravitate din moment ce ele se află în studiu clinic tocmai pentru stabilirea reacțiilor adverse și a eficacității, iar prospectul (Pfizer) conține afirmația: “este posibil ca acestea să nu fie toate efectele secundare posibile ale vaccinului; pot apărea efecte adverse grave și neașteptate”?

16 – Care sunt motivele pentru care Ministerul Sănătății și CNCAV nu au recurs la o schimbare de strategie după constatarea că pe site-urile VAERS, Eudra-Vigilance, CDC, MHRA au fost raportate continuu decese și reacții adverse grave într-un număr alarmant și în evidentă creștere de la o lună la alta?

17 – Mai multe state americane și Japonia au interzis persoanelor vaccinate să doneze sânge și nu mai folosesc plasma convalescentă de la personae vaccinate. La baza acestei decizii stau concluziile Studiului de biodistribuție a vaccinurilor ARNm, obținut de la autoritățile japoneze de profesorul Bridle și alți cercetători din cadrul University of Guelph, Ontario. Datele din raport arată că: “proteina spike din vaccinul anti-Covid poate avea efecte grave la nivel micro-vascular și poate produce leziuni în ficat, inimă și creier în forme care nu au fost evaluate în testele clinice de siguranță”.

Care sunt argumentele științifice care ar justifica continuarea vaccinării în condițiile apariției acestor informații din surse oficiale de autoritate științifică incontestabilă?

18 – De ce sunt folosiți în continuare termenii „a imuniza”, „imunizare” (populația este îndemnată „să se imunizeze”) și după ce a devenit evident că aceste seruri nu asigură imunitate?

19 – Care sunt motivele pentru care, la data de 08 august 2021, d-na dr Beatrice Mahler a afirmat public că „suntem pe un val ascendent, pe un număr de cazuri care crește de la o săptămână la alta” în vreme ce datele oficiale raportate pe https://www.worldometers.info/coronavirus indică pentru România un trend descrescător: 04.08- 271 infectați; 07.08- 255 infectați; 08.08- 208 infectați?

Solicităm număr de înregistrare și răspunsuri punctuale în termenul legal pe adresa: apel@aliantaparintilor.ro

Comitetul Director al Alianței Părinților Președinte: Cristian Filip

Prof Popa Olimpia – Directot Departament Educație-Sănătate

Av Marina Ioana Alexandru – Director Departament Juridic

10.08. 2021

La aceste întrebări ale societății civile românești, ActiveNews mai adaugă una:

 20. Cât o să mai mințiți?

Sursa: ActiveNews

Un comentariu la „Părinţii îşi apără copiii de dictatura vaccinării: 20 de întrebări pentru cei care iubesc ştiinţa!”

Comentariile sunt închise.