Highslide for Wordpress Plugin

Familiile sunt invitate la un protest paşnic. Să spunem NU homosexualităţii!

anti-homo

Consider că duminică, 19 mai, când homosexualii şi lesbienele din Moldova (dar cred că mai mulţi din afară!) vor încerca să mărşăluiască pe străzile Chişinăului, orice cuplu normal din ţară trebuie să iasă în stradă şi să protesteze paşnic printr-un marş al (semi-) tăcerii.

Nu-i nevoie de nimic altceva decât să iasă vreo 50.000 de familii (bărbaţi, femei şi copii, ţinându-se toţi de mâini), ca să traverseze bd. Ştefan cel Mare şi să-i salute pe privitori şi pe jurnalişti cu "Hristos a înviat!". Va fi suficient…  

Iar dacă cineva doreşte să ia o poziţie mai radicală, prin care să zădărnicească sau chiar să intimideze adunăturile LGBT, va trebui mare atenţie din partea organizatorilor, pentru că vor exista provocatori care vor încerca să însceneze altercaţii şi acte de violenţă. Creştinii nu au dreptul să lovească sau să scuipe pe cineva! Noi nu-i urâm pe homosexuali, ci doar păcatul lor. Deci noi nu dorim exterminarea cuiva, ci pocăinţa şi revenirea la normalitate a tuturor celor care propagă anormalitatea şi nefirescul. 

Arma noastră cea mai puternică trebuie să fie credinţa şi unitatea. De la politiceni nu mai avem ce aştepta… De aceea, consider că vom învinge nu atât prin zădărnicirea planurilor LGBT, cât mai ales prin a arăta că noi suntem mult mai mulţi şi mult mai uniţi. Să ştie toată lumea că Moldova este o ţară normală cu oameni normali, în care homosexualii şi lesbienii nu reprezintă mai mult de 0,1%! 

Dumnezeu să ne binecuvânteze şi să ne ajute în toate!

Citiţi şi: Mitropolia Chișinăului și a întregii Moldove ia atitudine față de organizarea unei parade gay în capitală