Highslide for Wordpress Plugin
Meniu Închide

Adevărata faţă a islamului şi a musulmanilor. Orice creştin trebuie să ştie asta

Mai jos vă prezint 12 filmuleţe despre Islam, preluate de pe youtube. E bine să luăm aminte, pentru că musulmanii din Moldova încearcă să ne convingă că totul e OK, dar această "religie" este foarte periculoasă… mai ales pentru suflet. Nu chem la ură sau discriminare, ci la o cunoaştere obiectivă.  Din păcate nu vă pot spune "vizionare plăcută", pentru că unele filmuleţe nu este deloc plăcute, dar lucrurile trebuie totuşi ştiute. 

Diferenţe între Iisus Hristos şi profetul Mohammed (partea I)

Diferenţe între Iisus Hristos şi profestul Mahommed (partea II-a)

Coranul conţine grave erori istorice

Coranul conţine şi erori ştiinţifice

Un experiment dezamăgitor cu Coranul

Viaţa secretă a lui Mohammed

Mohammed s-a căsătorit cu o fetiţă de 6 ani

Coranul îndeamnă la pedepsirea femeii prin bătaie

Islamul spală creierii

Soarta femeilor în ţările islamice. După politica youtube, anumite secvenţe au fost umbrite

Cum s-a răspândit islamul în lume

O fostă musulmancă vorbeşte despre Islam

Dragi fete ortodoxe, nu vă căsătoriţi cu musulmani pentru că vă aşteaptă iadul chiar aici pe pământ,
nemaivorbind de cel de dincolo. 

15 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Igor
21/05/2011 21:25

Filmul: „Islam. Ce trebuie să știe vestul.” trebuie să-l vadă fiecare:
http://video.google.com/videoplay?docid=-871902797772997781
iar de aici se poate descărca în rusă: http://torrentsmd.com/details.php?id=871302

Haiduculmd
Haiduculmd
22/05/2011 23:17

Este o rusine! Lipsa de intelegenta si deontologie sa plasezi astfel de filmulete, cu care pretinzi ca demonstrezi realitatile din acea credinta, care sunt niste aberatii crase. As putea adauga inca citeva sute si eu, dar ce legatura are aceasta cu credinta ori izvoarele autentice a credintei. Dumnezeu sa va miluiasca.

Elena
Elena
24/05/2011 21:22

Sunt de acod cu parintele! Aceasta este realitatea care o transmite Coranul! Daca il studiezi cu atentie si minte treaza, atunci intelegi ca nu are nici o logica si ca condamna la violenta. Sarmanii musulmani, care niciodata nu au citit Coranul lor, cand le arati ce este tiparit in Coran, se infricoşeaza şi nici nu doresc sa îl studieze mai departe, cu toate ca au fost nascuti in aceasta religie. Inima lor le spune ca Dumnezeu este dragoste……

ion
ion
26/05/2011 15:27

ce porcarie manipulatoare… si bilbia instiga la violenta, in egala masura! sa va aduc aminte cum institutia pe care o reprezentati, participa la diverse proteste impreuna cu noua dreapta?!

ion
ion
26/05/2011 19:42

Parinte, am vazut cu ochii mei (pleonasm intentioant), o manifestatie la care preoti impreuna cu ND, rageau prostii, impreuna. umar la umar! pancarta, langa pancarta!

altfel: "Dar Ir, întâiul născut al lui Iuda, a fost rău înaintea Domnului şi de aceea l-a omorât Domnul." sunt convins ca a facut-o din dragoste. pentru ca altfel, nu exista nici un motiv. dar cine suntem noi sa punem la indoiala actiunile Lui, nu? 
 

ion
ion
26/05/2011 19:43

defapt, ce-am vrut sa zic, ca daca ne tinem de astfel de prostii, o sa ajungem sa credem in Zeitgeist, in curand. si acel film este o porcarie sinistra. sper ca aici sunteti deacord cu mine. 🙂

ion
ion
29/05/2011 00:00

daca ignoram definitia colaborarii, asa e, nu asta inseamna. inseamna ca era doar o coincidenta ca se aflau in acelasi loc, la aceeasi ora. sa-i spunem soarta. nu colaborare. eu totusi ce nu inteleg, este de ce nu recunoasteti ca sustineti cauze comune. macar sa nu va fie rusine…

Dorel
Dorel
03/06/2011 22:26

Toate filmuletele nici pe departe nu redau realitatea islamului. A lua ceva de pe net si a plasa ca ceva care caracterizeaza islamul nu este corect. Filmuletele sunt departe de adevar, sau mai degraba este NEADEVAR. Va spun ca le cunosc. Ar trebui sa cititi Coranul. Nimic din ceea ce ati postat nu este Islam. Departe de realitate. Poate trebuie sa studiati islamul inainte de a plasa astfel de informatii. Necunoasterea islamului duce la astfel de concluzii. Filmuletele (o mare parte din ele) sunt facute de bactisti, care tare-i mai dragostesc pe musulmani. Indemn pe toti sa citesca Islamul si viata profetului Muhammad si veti gasi multe vorbe de iubire si pace intre oameni. Cu parere de rau lipsa de informatii va face mai mult o antireclama. 

Podul Înalt - 1475
Podul Înalt - 1475
23/06/2011 23:04

Sărut mâna Părinte Petru. Observ că unii dintre cititorii domniei voastre par să fie nemulţumiţi de câteva clipuri ce ţintesc cultul demonic brevetat de muhammed. Sugerează că ar trebui citit coranul şi câte ceva despre viaţa lui muhammed pentru că el a propovăduit pacea şi iubirea între oameni ( ce glumă macabră). Părinte, cu voia domniei voastre postez un articol ce conţine inclusiv versete din coran. Era mai simplu să postez link, dar mă gândesc că unii vor zice că doresc să-mi fac reclamă la blog. Aşadar… Au spus: “allah si-a luat un fiu”. Nici vorba! Ale lui sunt cele din ceruri si de pre pamant! Toate ii sunt ascultatoare Lui! (2: 116 Surat Al-Baquara- Sura Vacii) Cei carora le-am dat Scriptura, il cunosc pe [muhammed] asa cum ii cunosc pe fiii lor,insa o parte dintre ei ascund adevarul[despre el], cu toate ca il cunosc. (2: 146 Surat Al-Baquara – Sura Vacii) V-a fost prescrisa lupta, chiar daca ea va este neplacuta. Or se poate [intampla] ca voi sa urati un lucru care este bun pentru voi si sa iubiti un lucru care este rau pentru voi. Dar allah stie, in vreme ce voi nu stiti. (2: 216 Surat Al-Baquara – Sura Vacii) [Unica] religie acceptata de allah este islamul si nu au fost deosebiri intre cei carora  le-a fost data Scriptura (iudeii si crestinii) decat dupa ce a ajuns la ei Stiinta (cand au aflat ca islamul este adevarul), din pricina pizmei lor. Iar cel ce nu crede in… Read more »

Om
Om
16/07/2011 19:01

@Podul […]: Multumim pentru text. Totusi stiti ce e ciudat? Am cunoscut familii de turci si sunt oameni normali, chiar de treaba. Eu stau in Dobrogea. Aici sunt multe natii. Oricum, observ, cel putin in Grecia, o INVAZIE de musulmani. Unii greci totusi constientizeaza ce se intampla. Si nu sunt de acord cu ceea ce pare sa vina pe viitor. In paralel cu problemele economice pe care le intampina, a aparut de cativa ani si asta cu islamistii. Multi din musulmani se dau crestini, dar habar nu au ce vorbesc. Asta o fac pentru ca unii greci  refuza sa ii angajeze, ca banuiesc ce le poate capul. De pakistanezi mi s-a spus cum barbatii formeaza un cuplu, unul face pe femeia o zi, altul cealalta zi. Singurul semn dupa care iti dadeai seama care e femeia e ca poarta papuci. Sper in curand sa pot face si poze in sustinerea afirmatiilor astea, numai sa ajung la Atena sau alt oras mai mare. O natie de oameni pe care pot zice ca ii apreciez sunt africanii. Nu stiu carei confesiuni apartin, dar au bun simt si un soi de smerenie, isi vad de treaba lor. Desi sunt bine dezvoltati fizic, rar auzi sa faca ei probleme. Apoi filipinezii sunt apreciati de greci, caci muncesc pe bani putini, dar isi fac treaba. Pentru ca deja fac ceva timp de cand sunt in Grecia, am reusit sa incheg si amicitii cu greci. Si am ramas cu gura cascata cand mi-a spus un amic… Read more »