Highslide for Wordpress Plugin

VIDEO: Mâncarea contează

Nu sunt specialist, dar cred că adevărul e undeva pe la mijloc. Cei care vă pricepeţi, comentaţi! 

Sursa: "Numărătoarea inversă"

9 comentarii la „VIDEO: Mâncarea contează”

  1. Nespecialist,
    Dar totusi oare de ce adevarul e undeva la mijloc?
    cateva indicii tradeaza intotdeauna "adevarul": un stereotip  re si re si refolosit, aceeasi propaganda – tu esti individ,  tu ai puterea, acelasi entuziasm… aceeasi muzica stimulanta spre sfarsit pe fundal…si multe altele parca si felul cum pronunta unele silabe imi suna obositor deja

  2. Părinte,
    Adevărul este trist şi incredibil în acelaşi timp. Cei care devin conştienţi de pericolul care zace latent în mîncare şi în apă sînt catalogaţi imediat ca alarmişti şi conspiraţionişti.
    De cîţiva ani încoace sînt foarte atent cu ceea ce cumpăr. Frecventez piaţa de unde [încă pot să] cumpăr legume, fructe, lactate, ouă şi chiar carne la comandă. De la ţăranii care le aduc de acasă, nu de la intermediari. Merg şi aduc apă pentru gătit de la fîntînă. Dacă merg la supermarket, citesc etichetele înainte de a cumpăra. Încerc pe cît posibil să minimizez cantitatea de otravă care întră în organism.
    Părintele Arsenie Boca şi nu numai el ne sfătuia să ne rugăm înainte de masă şi să facem o cruce de binecuvîntare peste mîncare, ca să se sfinţească.
    Ţinînd cont de ceea ce ni se pregăteşte la scară planetară, nu cred că ar fi rău să ne amintim că la noi în biserică avem aghiazma care poate sfinţi mîncarea. Am mai propus asta şi cu altă ocazie, dar m-aţi trimis la plimbare. Cunosc regulamentul, dar mai ştiu că de-a lungul istoriei au existat Sfinţi care au încălcat anumite reguli clare cînd situaţia a cerut-o – fără să greşească.
    Să ne lumineze Dumnezeu să facem cum e mai bine şi să nu ne lăsăm biruiţi de cel rău, care ne atacă atît sufletul cît şi trupul.
    Doamne ajută!

  3. Acum că am văzut şi documentarul, vreau să subliniez că, într-adevăr, vitaminele sînt bune pentru sănătate, dar ceea ce nu spun ei este că vitaminele trebuie consumate numai în stare naturală, adică din vegetale! A nu se confunda cu multivitaminele de la farmacie, pentru că şi acelea fac rău organismului. Simpla pastiluţă de vitamina C este o explozie a unui produs de sinteză care ne pune în încurcătură ficatul. Experţii (de exemplu Ovidiu Bojor şi Ghorghe Mencinicopschi) spun că orice subtanţă necesară consumului trebuie să coexiste într-o aşa-zisă proporţie divină împreună cu alte substanţe, exact aşa cum le-a gîndit Dumnezeu în legume şi fructe. Orice exces, chiar şi de banala vitamină C, dăunează trupului în loc să facă bine.
     
    Să luăm aminte.

  4. De ce oare nu este butonul de pauza? ori eu nu-l vad?
    Cat despre video e adevarat, suntem ceea ce mancam. SI daca ne imbolnavim inseamna ca nu mancam corect.

  5. Din cauza butonului lipsă, am descărcat filmul (are aproape 1GB) şi l-am urmărit cu Real Payerul.

Comentariile sunt închise.