Highslide for Wordpress Plugin

Mai aproape de mal: Andrei Kuraev vs Savatie Baştovoi

Protodiaconul Andrei Kuraev şi ieromonahul Savatie Baştovoi, vorebesc la Jurnal TV despre recentele scandaluri care au avut loc în Moldova în legătură cu Asociaţia "Fericita Matrona" (vezi alte postăzi mai jos).

Pentru a înţelege mai bine anumite afirmaţii, este necesar să răsfoiţi blogurile celor doi invitaţi, care s-au situat pe poziţii opuse în ce priveşte cauza şi efectele  problemei, care, din câte se vede, este pe cale de a fi rezolvată.

În cadrul emisiuni este şi un interviu cu pr. Anatol Cibric.

Emisiunea este în limba rusă.

2 comentarii la „Mai aproape de mal: Andrei Kuraev vs Savatie Baştovoi”

  1. socot ca bastovoi dramatizeaza evenimentul si merge cu "escaladare" spre asa numitele efecte negative, care ar deriva din scandal.Kuraev bate la subiect si este consecvent.Abordeaza sincer si corect subiectul temei.Sa dea Dumnezeu ca si la noi in RM sa fie vreo doi-trei de al'de dinsu.Ma bucur ca are ceva romanesc Kuraev(studii facute in Romania) si ma mandresc de ortodoxia mea (romaneasca),credinta stramosilor mei.Sper ca bastovoi sa invete ceva din experienta lui Kuraev. Dar ca cibric papa saslisi nu e noutate.
    Ca se judeca… Dar Ap.Pavel nu s-a folosit de judecata civila cand cineva vroia sa-l judece.A zis ca e cetatean roman si are dreptul la judecata.Kuraev procedeaza in stil clasic(juridic) si in duhul traditiei crestin-ortodoxe(ia viata Sf.Nicolae,etc…)

Comentariile sunt închise.