Highslide for Wordpress Plugin
Meniu Închide

Hristos a înviat! Felicitare la Învierea Domnului, 2012

    Parcurgând în chip binecuvântat perioada Postului Mare şi ajungând iarăşi la slăvitul praznic al Învierii Domnului nostru Iisus Hristos (anul mântuirii 2012), vreau să felicit cinstitul cler preoţesc şi monahal, rudele, fiii duhovniceşti, prietenii, cunoscuţii şi întreaga suflare ortodoxă cu această „sărbătoare a luminilor”, „plină de har şi de adevăr”. De la toţi îmi cer iertare şi pe toţi vă îmbrăţişez cu dragoste sfântă.

   Şi aşa cum Hristos Cel Înviat i-a salutat pe ucenici cu „Pace vouă!” şi „Bucuraţi-vă!”, şi eu vă doresc ca pacea, bucuria şi binecuvântarea Domnului nostru să vă umple inimile şi să vă lumineze chipurile şi întreaga fiinţă. Dumnezeu să vă ajute în toate!

Hristos a înviat! Adevărat că a înviat!

Христос Воскресе! Воистину Воскресе!

Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη!

 Cu dragoste şi recunoştinţă,
ieromonahul Petru Pruteanu 

10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Olga Marinescu
Olga Marinescu
13/04/2012 18:29

Vă cer şi eu iertare , vă mulţumesc şi vă doresc să biruiţi lumea.

Liuba
Liuba
13/04/2012 21:13

Adevărat că a Înviat Hristos!

Părinte, vă mulțumim pentru grija pe care ne-o purtați, simțindu-vă foarte aproape duhovnicește, chiar și dacă fizic sînteți destul de departe.

Primiți și din partea noastră cele mai calde felicitări cu cea mai luminată Sărbătoare a Sărbătorilor.

Ne cerem și noi iertare și cerem sfinte rugăciuni.

Doamne ajută!

Cosmin-Alexe
Cosmin-Alexe
13/04/2012 21:36

  Dumnezeu sa va dea sanatate si putere in slujire,Preacuvioase Parinte!

Ca unii care umblam pe cale si suntem tot timpul in pericol de a cadea in inselarea vrajmasului,avem nevoie si de indrumari pe care le gasim pe Teologie.Net.Va rugam sa ne pomeniti si pe noi in rugaciunile Sfintiei Voastre!

  HRISTOS A INVIAT!

     Cu prietenie,

                     Cosmin-Alexe

veronica
veronica
14/04/2012 07:41

Hristos a inviat! Adevarat ca a inviat! Va multumim, parinte, pentru invatzatura ce ne-o datzi! Calde felicitari cu prilejul Invierii Domnului! Iertare! Pomeniti-ne in rugaciunile Sfintiei Voastre! Doamne ajuta! Bucurie sfinta!

Alina P.
Alina P.
14/04/2012 10:42

Hristos a Înviat! Adevărat că a Înviat! Vă mulțumim din suflet pentru frumoasa felicitare! Să vă dea Bunul Dumnezeu răbdare și să sporiți în rugăciune zi de zi! Vă suntem recunoscători că aduceți în inimile noastre ADEVĂRUL, nu uitați că avem nevoie de dvs. pentru a deștepta pe cei ce încă nu au făcut-o și pentru a ne conduce pe noi pe calea cea Dreaptă! Doamne ajută!

Cerem și noi iertare!

Vasile
Vasile
14/04/2012 11:19

Adevarat a inviat!Va multumim Sfintiei D-stre de felicitare si pentru grija care o aveti de noi de a ne mintui sufletele noastre.Bunul Dumnezeu sa Va intareasca in credinta si sa Va dea smerenia Lui Hristos de a birui pe vrajmasii cei vazuti zi nevazuti!

                  Hristos a inviat!

Tudor
Tudor
16/04/2012 15:42

Adevărat a înviat! Lumina Învierii să vă călăuzească pașii în drumul spre Domnul!

Veaceslav
Veaceslav
20/04/2012 00:10

HRISTOS A INVIAT! ADEVARAT A INVIAT! Blagosloviti parinte Petru! Fie ca Invierea Domnului nostru Iisus Hristos sa mentina in inimile Dvs dorinta de a fi cu Hristos in veci! Cu sarbatoarea sa va fie de bine tuturor!