Highslide for Wordpress Plugin

Nu mor caii când vor câinii (video)

Uitaţi-vă cum nişte imbecili, în frunte cu Oleg Brega, batjocoresc Biserica, făcându-se pe ei înşişi de râs. Cum poate un jurnalist care se pretinde profesionist şi critică tot ce-i pică în cale, să nu aibă măcar atâta cultură generală, ca să ştie că la botez se suflă şi se scuipă nu peste copil, ci simbolic este scuipat diavolul? Ca să înţeleagă şi Brega, naşii scuipă în aer, nu peste copil. De aceea, în judecată trebuie dat el, nu jurnaliştii sau naşii. Este inadmisibil să manipulezi opinia publică în halul acesta.

Şi fiţi atenţi încă odată la reportajul de la Soroca (parcă). Acolo doamna intervievată spune clar că preotul a făcut Botezul gratuit, iar hoţul de Brega afirmă că acest botez a fost plătit din banii statului. Cum se poate să minţi în halul acesta? Se împiedică şi de baticul femeii, de parcă eu mă împiedic de sifilisul lui, cu care a molipsit mai multe fete, dintre care una mi s-a plâns chiar mie, anul trecut…

Pe de altă parte, nu-i clar de ce aceste produse ale evoluţionismului au făcut o întrunire doar între ei? Am întrebat mai mulţi preoţi care de obicei participă la dezbateri şi nici unul nu a fost invitat. De ce nu m-au chemat pe mine, ca să le spun eu peste cine trebuie scuipat…  De fapt, cu aşa atei oligofreni chiar că nu se merită să pierzi timpul. Un lucru este totuşi clar: reacţia lor a venit după ce unele ONG-uri creştine au scos la iveală faptul că organizaţia GenderDoc, a cheltuit peste 2 milioane de Euro, în promovarea homosexualităţii în Moldova. Îi înţelegem că adevărul doare, dar îi îndemnăm să fie mai liniştiţi, căci dacă continuă cu astfel de atacuri, şi noi putem să le arătăm că ştim şi legi, şi drepturi, şi avem şi demnitate.

   P.S. Dacă aceşti deştepţi vor şterge sau vor modifica fişierul video, eu m-am asigurat şi l-am încărcat aici.

40 de comentarii la „Nu mor caii când vor câinii (video)”

  1. Nu e sănătos omul acesta. Trebuie să ne rugăm pentru omul acesta. Eu văd cum cel rău la apucat. Sincer, chiar aşa să urăşti pe Hristos, nu am mai văzut în viaţa mea. :((((

  2. Parinte Petru , Cred ca ar trebui de facut ceva in legatura cu Oleg Brega, pentru ca foarte multi oameni privesc emisiunea lui ! Sal Lumineze la minte Dumnezeu, dar 100% il are pe satana in el !

  3. Copii spălaţi pe creier care fac concluzii prosteşti. cică imparţialitate, transparenţă =))))) dar acolo la ei este echidistanţă o dată ce nu au chemat nici un reprezentat al Bisericii?

    Nu am înţeles eu corect, sau Brega consideră că un criteriu al imparţialităţii jurnalistice este găsirea elementelor scandaloase în cele ce ţin de religie şi Biserică? dacă am înţeles corect, asta o putem numi "schizofrenie intelectuală"

  4. Wai Brega stiu ca citesti ia aminte: Dumnezeu nu se lasa batjocorit. sa ti fie rusine!!!

  5. Ar  trebui dat in judecata pentru calomnie sau ceva… Scuturat putin, poate-i vine mintea la cap…

  6. Foarte urit pentru Brega pocaestete cit nu e tirziu ca pe timpul comunistilor o fost multi alde tine si nu au reusit  nimic caci lumina dodeauna ese la suprafata cit de intuneric va fii  caci Dumnezeu este lumina si lumina este in BISERICA ORTODOXA . si dovada este mai jos in articolul cu decesul marelui duhovnic el este acela care statea o stat cu faclia aprinsa tot timpul . Ca asa oameni trebuie de ascultat dar nu ca acei din adunarea lui Brega.  ,,marii profisionisti ''. 

  7. Acest Brega trebuie "impuscat" sau "spanzurat". Chiar trebuie scuturat foarte, foarte mult…numai ca nu are cine sa il scuture.

  8. niciodata nu m-am gandit ca e posibil sa batjocoresti in asa hal. sotul meu zice ca nu trebuie sa dam atentie gunoaielor, pt ca ele fac gunoaie, eu, insa, cred ca trebuie totusi de luat masuri, pt ca un astfel de gunoi aruncat in societate prezinta pericol pt ea, riscand s-o infecteze cu diversi virusi.

  9. Brega spurcă acest pămînt, schilodind multe minți și suflete naive… Nu încape îndoială că este îndrăcit.

  10. Nu voi comenta prea mult atitudinea pe care o menifesta acesti "reprezentanti ai drepturilor omului" care sunt doar cativa la numar si nici macar nu inteleg termenul de democratie.
    Acest Brega cred ca ar trebui sa dea exemplu de crestere a propriilor copii, sau daca ar vorbi despre prorpia familie… se vede ca abstractizeaza pana la absurd democratia si face jocul banilor, pardon, Masonilor.
    Nu se intelege daca Oleg a citit textul Planului de Actiuni RM-UE. Daca a citit Biblia Crestin Ortodoxa la fel nu se intelege. Sau daca face parte dintr-o familie cu traditie crestin-ortodoxa sau a crescut orfan… Ei bine. in opinia mea cea mai larga democratie o gasesti anume in sanul Bisericii crestin-ortodoxe. Alta e problema ca daca iti recunosti greselile pe care le-ai facut sau daca nu recunosti.
    Tin sa-i multumesc personal lui Oleg pentru ca asculta si Duminica postul de radio Vocea Basarabiei. aici voi accentua ca Radio Vocea Basarabiei transmite Sfanta Liturghie nu neaparat pentru el ci pentru oamenii care din motive de sanatate nu pot merge la Biserica reiesind din faptul ca majoritatea cetatenilor RM sunt de orientare crestin-ortodoxa.
    Intrebare pentru Brega: Dreptul caror oameni le apara. Raspuns pentru Brega : Gay, lesbiene etc. si macar daca ar fi toti oamenii de aici asa. Imi este mila de cei cativa gay… care nici macar nu par a fi gay dar sunt niste oameni care duc lipsa de dragoste adevarata.
    Se intrezareste din afirmatiile pe care le face ca mai degraba ar fi Baptist. dar din cate stiu Baptistii nu sunt atat de palavragii cu se arata el. Cred ca Brega duce lipsa de Dragoste, de familie si… iata ca astfel de oameni sunt nemultumiti in permanenta.
    Apropo de Kant. se vede ca dna care vorbea la inceput despre "mijlocul de aur" nu cunoaste nicio iota din biografia acestuia. 1.Kant studiase teologie intr-un mediu ce nucunostea valorile crestin-ortodoxe.
    2. Kant a murit dupa o lunga perioada de slabiciune fizica si intelectuala… nu doresc un astefel de sfarsit nici lui Arcadia Barbarosie care vorbeste mancand despre "valori morale" dar nu are macar verigheta care este cel putin un simbol de loialitate fata de sotia lui 🙂
    recomand cititorilor acestui comentariu sa revada biografia lui Arie (un mic indiciu: a murit cacandu-si intestinele pentru ca aborda la fel de inrait atitudinea fata de Crestinatate…)
    si un alt indiciu ar fi biografia si afirmatiile anti religioase astronomului Stephen Hawking. e suficient sa fie vazuta doar starea fizica in care se afla.
    nu doresc niciunuia dintre interlocutorii de mai sus aceste stari.
    le doresc sa aiba parte de familie si de Dragoste
     

  11. Ma ingrozesc de aceasta rautate draceasca cu care se napustesc asupra Bisericii lui Hristos. Razboiul nevazut continua!!! multumim parinte Petru pentru tot ceia ce faceti! 

  12. Acest domn declara ca un principiu cheie al jurnalisticii ar fi depistarea elementului scandalos in orice eveniment prezentat. Am gasit blogul domniei sale, unde are postat si CV, iar in acesta nici urma de vreo scoala de jurnalism. Reiese ca aceste declaratii sunt doar rodul unor acute frustrari.

  13. Cum boala icoana din cabinetul unui minestru încalcă principiul separării statului de Biserică? Dacă-i aşa atunci poza cu familia sa de pe birou e o imixtiune a intereselor sale personale în treburile statului.
    Doar 20 de ani le-a trebuit moldovenilor să schimbe drapelurile roşii pe cele vărgate în culorile curcubeului şi asta fără a pierde din entuziasmul komsomolist.
    Doamne păzeşte-ne de cozile de topor!

  14. Am ramas socat de ceea ce am vazut si am auzit…Doamne fereste….intenţionat pângăreşte Biserica Ortodoxă…problema nu este in faptul că anumite posturi de televiziune difuzează emisiuni şi stiri cu continut religios…….ci pentru că pe imbecilul de Oleg Brega îl deranjează pur si simplu Ortodoxia….stau şi mă intreb : Oare de ce confesiune este…dece nu este mulţumit de aspectul fizic al preotilor, numindu-i "bărboşi" cu atita dispret……ce ticălos cu diplomă…Doamne apără şi ne păzeste…..Trebuie de intreprins ceva…..urgent…..!!!Doamne ajută-ne!

  15. "Trebuie de intreprins ceva…..urgent…..!!!Doamne ajută-ne!" –  O revolutie ortodoxa ? )

    • Doamne fereşte. Asta ar fi cea mai proastă soluţie.
      Trebuie să facem comportamentul preoţilor şi al credincioşilor ireproşabil, ca să nu aibă de ce se agăţa, şi atunci “vor muri” de la sine.

  16. astai prost cu totul in adevaratul sens al cuvintului!si nu are treaba cu realitatea si nu mii rusine sai o spun si in fata!!!    DOAMNE IARTAL CA NU STIE CE SPUNE!

  17. Doamne Ajuta, parinte.
    Din reportajul respectiv mi-a atras atentia botezul savarsit de preotul din imaginile video. In canoane se zice "botezul se savarseste prin trei afundari" (ap. 50). Intrebare: ce inseamna afundare? In reportaj afundarea se face pana la gat, apoi preotul stropeste copilasul cu apa pe cap. Am auzit ca afundarea trebuie sa fie totala (nu pana la gat). In scriptura se spune despre botezul prin  afundare a Mantuitorului. Intrebarea respectiva o adresez doar in contextul unui botez pregatit din timp, si nu in situatii exceptionale (prin spitale, a talharului de pe cruce, in situatii cand nu este preot, etc). Multumesc

    • Romane, tu doar îl cunoşti pe acel preot. Apropie-te de el şi întreabă-l de ce face aşa, că nici eu nu am explicaţii. Una ştiu, că aşa e înţeleasă afundarea în toată Biserica Rusă şi aşa fac majoritatea preoţilor ruşi. Unii nici aşa.

  18. Parinte Petru,  va rog foarte mult sa imi spuneti de ce  nu se cununa simbata ?  Va rug mult sa aveti bunavointa sa raspundeti la intrebare.  Doamne ajuta!

  19. oleg! lectureaza-l pe parintele Arsenie Papacioc. acolo ai sa gasesti ceea ce"te doare". El a fost si primar si inginer, asa ca , vei citi oleaca de "drepturili omului in administartia publica locala" si despre asistenti sociali.si poate ca nu vei ajunge acolo, de unde vei cere si "lichidarea" sf.impartasanii din biserica pe motiv ca lingurita nu e "dezinfectata". sper ca PARANOIA ta sa nu genereze boli(si psihice).oricum, nu esti echidistant si nu respecti interlocutorii(fapt pt care ar trebui sa fii pedepsit de Aceeas comisie de la uniunea jurnalistilor de care "ti-i dor").daca substitui valorile cu pseudovalori(antivalori, anti din greaca inseamna – in loc,вместо((rus)),atunci nu ai dreptul sa ceri "morala " de la cineva. si o intrebare pt dl barbarosie, da de unde ma, pretinzi principii si valori(care tot din morala crestina vine:):):), or poate esti sfadit cu istoria si statistica si anatomia?)pe timp cand nu avem Cod Moral? poate eu nu stiu si ca Parlimentul(vorba altui cu "principii si valori) a votat un astfel de cod si procuratura incepe sa fie Megainchizitie de Stat:):):)?  PS  ma tem ca oamenii din imagini sint certati cu bunul simt si ca sint descendenti de pe linga sodoma si gomora:(:(:(.  pt oleg – eu nu sint de la cibric sau alt "malinovii mstiteli"(asta asa, ca sa nu crezi ca sint platit "pe banii statului" si ca "discriminez"prostia intrupata, a carei parinte te vrei sa fii)

  20. Draga Oleg, un mare om spunea: Daca nu exista Dumnezeu si crezi in El,nu pierzi nimic,dar daca exista Dumnezeu si nu crezi in El,ai pierdut totul…Oare chiar vrei sa pierzi totul? Reflecteaza,te rog,gindeste,citeste carti la tema,daca vrei iti imprumut eu,dar nu lasa acest subiect,cel mai important pentru om, de izbeliste.Nu esti initiat,dar poti fi…doar de tine depinde acest lucru…Dumnezeu e cel mai mare democrat,mai mare decit noi toti,luati impreuna,ne respecta dreptul de a alege…Alege,te rog,LUMINA ! DUMNEZEU SA TE AJUTE! Vreau foarte sincer acest lucru!

  21. Nu sunt de acord cu multe dintre afirmatiile din filmulet, dar una chiar e durut de actuala – incultura multor preoti. Cele mai agramate texte/mesaje pe care le-am citit au fost din partea preotilor, si pe bloguri de asemenea observ ca clericii nu-s prieteni cu gramatica. Biserica va fi salvata atunci cind preotii vor fi culti, cind vor avea un comportament ireprosabil, vor apara MORALA, nu interesele personale sau reputatia Bisericii Ortodoxe, cind vor promova ceea ce este scris in Biblie.
    Apropo de morala – in cazul recent al preotului homosexual anume presa a aparat morala, nu Mitropolia. Si nu e singurul caz. Cam des Biserica ortodoxa isi apara interesele si uita de menirea ei adevarata.
     Asa ca, dragi clerici, lasati-o mai moale cu acuzatiile, nu numarati procentele de satana din Brega!  Faceti ordine in rindul vostru, aveti curajul acesta?

    • Cei care au scris comentarii la acest articol nu sunt preoţi, ci oameni simpli. Întradevăr, unii dintre ei au făcut cam agramat.
      Iar cât priveşte gramatica şi scrierea corectă, vă asigur că ea este cunoscută mai bine decât cei care-i critică pe alţii.
      Este foarte adevărat că avem de făcut multă ordine în rândurile noastre, dar e grav când poporul ortodox se distanţează de Biserică şi se situează în afara Ei, cerând corectarea. Or, ei tot sunt în Biserica şi chiar ei, împreună cu clerul formează Biserica. Mai mult decât atât, clerul iese tot din mijlocul acestui popor depravat…

  22. Poporul are tot dreptul sa ceara corectare si are tot dreptul sa-i critice pentru ca preotii sunt cei care pretind ca ne pastoresc, respectiv trebuie sa fie modele de comportament crestinesc. Isus foarte mult a criticat, apropo, tocmai cu scopul de a indrepta …
    Daca dai copilul la gradinita si ceri educatorilor sa fie mai "educati" sau ii critici, nu inseamna deloc ca te distantezi de gradinita, nu? O ajuti sa devina mai buna. Eu asa inteleg lucrurile. Fara critica nu exista progres.
    Iar in privinta gramaticii – pentru ce sa o stii si sa n-o folosesti??? Un fel de "am bilet ,da nu ma sui"???
    Imi pare rau ca numiti poporul depravat. Eu nu-l consider asa. Asta iarasi nu-i dovada de iubire crestineasca… Pacat.

    • Eu sunt într-un permanent contact cu poporul şi-i ştiu mai bine durerile. Şi dacă-i bolnav de cancer, de ce să-i spun că are doar o viroză?

      Cât priveşte “dreptul de a cere corectare” şi “TOT dreptul de a critica preoţii”, aşi spune că spune la primul – DA, iar la al doilea – NU, chiar dacă dvstră vi se pare una şi aceeaşi. Eu însă sunt atent la nuanţe.
      Poporul trebuie să aibă cerinţe mai mari, atât faţă de conducerea politică şi patronii la care lucrează, cât şi faţă de conducătorii lor spirituali. Trebuie cerinţe mai mari şi faţă de profesorii din şcoli şi universităţi, nu atât în sensul de a băga mai multă informaţie pe gât, cât de a forma nişte competenţe şi, în primul rând, de a fi corecţi şi incoruptibili. Dar pt a face asta la nivel naţional sau global, trebuie ca fiecare om să aibă cerinţe faţă de el însuşi. Or noi cerem doar de la alţii, dar înşine ne permitem să trăim oricum. Societatea este un “organism viu” şi membrii ei se simt şi se imită unii pe alţii. Din această societatea ies şi măturătorii de stradă (care nu-şi fac bine datoria) şi tot de aici ies şi deputaţii, miniştrii şi preoţii. Haideţi să ne apucăm de treabă!
      După mine, primul pas (pt societatea moldovenească, căci la ea ne referim) ar fi rezolvarea crizei de identitate. Trebuie să ştim EXACT cine suntem, ce limbă vorbim şi încotro ne îndreptăm. Şi fără a cădea sau a ne face victime ale cuiva, să ne îndreptăm PRIN CREDINŢĂ spre un alt mod de a trăi (nu pur şi simplu a exista).

      Şi chiar n-am înţeles cine nu foloseşte cunoştinţele de gramatică; şi încă aşa, la “per tu”? În concepţia dvstră limba română nu trebuie scrisă cu diacritice? Oare nu-i ăsta un prim semn al gramaticii (dacă dvstră nu desconsideraţi capitolul numit “fonetică”)?

  23. Stranie este afirmatia din prima fraza. Fara sa stiti cine sunt si ce fac deodata va calificati drept mai bun cunoscator al "poporului". Nici eu si nici oamenii care ma inconjoara nu suntem depravati, poate Dvs. traiti in asa mediu, dar inseamna ca va scapa o parte importanta a "poporului". 🙂
    Si eu stiu cine sunt, ce limba vorbesc si incotro merg. Si imi pare ca de-a lungul anilor am avut prea multe cerinte fata de mine. Am tot dreptul sa mai iau un respiro si sa ma mai uit primprejur.
    In privinta preotilor – mai bine nu incep, dar e un subiect aparte, pe care Dvs. o sa-l evitati, din solidaritate de breasla. :).  A gresi e omeneste, preotii sunt oameni, respectiv si preotii gresesc si, respectiv, pot fi nitel criticati. Eu nu am in vedere judecati, ci criticati. Respectiv, trebuie sa-si ceara scuze cind fac prostii. Doar Dumnezeu nu greseste. Unii preoti parca il inlocuiesc deja pe Dumnezeu, asta-i problema.
    Oricum eu sunt convinsa ca preotii contribuie mult la sporirea numarului asa-numitilor "ateisti" din jur..

    Va multumesc pentru discutie. Aveti dreptate in privinta diacriticelor, dar pe internet scriu fara ele, pentru ca pe unele site-uri apar distorsionat si e deranjant.
     

    • Afirmaţia PARE stranie pentru cei care subestimează sau poate nici nu practică spovedania. Orice preot care ia în serios mărturisirea oamenilor (şi nu se preface într-un “aparat de dezlegat păcatele”) cunoaşte omul mai bine ca orice laic. În societate, dvstră vedeţi doar o parte a omului, anume cea care încearcă permanent să arate bine, adică masca. La spovedanie omul este (de obicei) sincer şi poate fi văzut cum este în realitate. Sau poate vreţi să spuneţi că desfrâul, concubinajul şi consumul de alcool şi marijuana care caracterizează tineretul nostru asta nu-i depravare? Iar eu aş merge mai departe (mai ales că sunteţi din domeniu, ca şi mine): credeţi că o societatea coruptă până în măduva oaselor – de la şcoală (BAC, teze, examene) şi până la funcţionari publici – merită o altă etichetă decât “depravată”? Eu nu cred. Şi nu sunt pesimist, ci un optimist bine informat. Sunt şi oameni buni, dar ei sunt atât de puţini încât nu pot influenţa mersul societăţii sau, cel puţin, nu pot înclina balanţa în cealaltă direcţie.

      Iar acum despre critica preoţilor: în zădar aţi tras hlizâtura ceea, că eu nu mă solidarizez cu nici un preot care încalcă regulile bisericeşti. Căutaţi numai pe acest blog şi veţi vedea câte critici am la adresa lor. Şi nimeni (cu excepţia papei de la Roma) nu vrea să-l înlocuiască pe Dumnezeu. Da, preoţii greşesc şi pot fi criticaţi, dar numai nu trebuie puşi toţi într-o oală pt că, din fericire, avem şi preoţi sfinţi. Dar şi mai mult contează de la cine vin criticile. De obicei (şi nu generalizez) ele vin de la oameni “certaţi cu Biserica”, care vin doar cu pretexte (îmbătătoare de conştiinţă) pentru a-şi motiva ateismul din ei. În realitate sunt oameni “comozi” care “îşi trăiesc clipa”.

      P.S. Pe acest site (şi pe majoritatea chiar) puteţi scrie cu diacritice. Lumea (cu excepţia unor portaluri ruseşti de email) s-a învăţat să programeze totul în UT8, ceea ce permite să să scrie cu orice caracteze, chiar şi chineze, ne mai vorbind de cele germane. Auf Wiedersehen, dnă Cristina Gros(s)u.

  24. Seara bună,
    Ma bucur că în sfârşit aţi recunoscut câte ceva. Atât de mult mă bucur încât scriu şi cu diacritice!
    Aşa cum Dvs. auziţi unele spovedanii, şi eu aud altele, sau chiar le văd, în care preoţii (accentuez: nu toţi că-i imposibil) joacă un rol neonorabil şi tot aştept câte ceva să se schimbe. Asta-i problema. Deci sunt întru totul de acord cu postarea din 22 iulie, de mai sus, ca să revenim la temă. Nu trebuie s-o luaţi aşa de personal. Şi recunosc că sunteţi mai "iute la sinapse" decât alţi colegi de breaslă. Şi ăsta iarăşi este un motiv de bucurie!
    Dar… consider deplasată încercarea Dvs. de a-mi corecta numele. Cum îmi scriu numele, eu decid şi chiar nu aveţi dreptul să interveniţi. (A se vedea Russo, Alecsandri, Hasdeu, ş.a… Goethe la urma urmei…) Este o tentativă de atac la persoană, dar vă iert, pentru că sunt îngăduitoare mai ales cu clericii…

    Cu multa îngăduinţă, dorindu-vă să întâlniţi mai mulţi oameni buni, că la urma urmei ce se aseamănă se adună,
    Cristina – un om foarte incomod dintr-o insula nedepravata a societăţii, necertată cu biserica, dar neîngăduitoare cu preoţii ipocriţi, fanatici, inculţi, minciunoşi, laşi etc. 
    Sanatate şi virtute! 🙂 (ăsta-i zâmbet, nu hlizâtură!)

    • 1. Nu am corectat numele, ci am pus un “s” între paranteze. L-am luat de pe email şi de pe facebook, dar unii îşi scriu numele schimonosit pt că ID-ul cu numele real ar putea fi ocupat. Deci eu am fost onest şi nu-i cazul să o faceţi pe maica Tereza.
      2. Şi dacă şi pe mine mă iertaţi, înseamnă că şi eu sunt ipocrit, fanatic, incult, mincinos şi laş?

      Haideţi să încheiem discuţia asta, pt că vă văd o femeie complexată, care vrea să arate că nu-i mai prejos ca alţii. Eu sunt călugăr şi cedez…
      Doamne ajută.

  25. Bina ziua
    O sa  incep de sus, si nu am sa critic pe nimeni,ci doar imi spun pe scurt parerea~
    Oleg (Brega) e un timpit de-a binelea,ba  chiar las intreba:DACA MAI ARE MAICASA  PROSTI ACASA!??????
    Si e demonstrat de majoritatea ca e un om cu delegrari mintele  reduse!(cu handicap……..)
    Are si-o emisiune la fel care il caracterizeaza,si nu numai.Pe el toata prostia in intregime il carecterizeaza!
    Ba chiar si Numele lui il caracterizeaza "Brega"de unde credeti ca sa luat numele lui?
    va spun eu:DE LA BLEG,(Oleg BLEGU)si cu adevart si-a demonstrato chiar el asta ca este un Bleg de-a binelea!
    Si Cristina la fel,eu stau si ma giindesc,cu ce gindeste ia si toot nu pot sa dau de capat!!!una nai scris,poate Fetele biserocesti sa vina sa ia iertare de la tine,nu?cine te crezi tu?o sati dau o prima  caracterizare:NU ESTI MAI DESTEAPTA CA MAMA MIELULUI!Doamne ajuta!

  26. Multumim Sintiei voastre Parinte pentru toot ce faceti D-voastra!!!
    Doamne ajuta mai departe!

  27. Dragă Miahi, care nu critici pe nimeni!

    Evident că fețele bisericesti trebuie să-si ceară scuze, atunci când greșesc, dând un exemplu bun enoriașilor, nu?
    Nu are importanta de la cine își cer scuze, chiar și de la ultimul CERȘETOR din stradă. Păcatul mândriei este mare de tot. Și apoi, oricum numai Dumnezeu e perfect, deci nici măcar preoții nu au șanse.
    Iar daca părintele Simion nu trebuie să-și ceară scuze de la enoriașa pe care insista să și-o facă amantă și o mai și amenință să nu spună nimănui? Sau preotul cu dosare penale din cauza jafurilor nenumărate și a altor infracțiuni, protejat de mahări? Cei doi preoți prea cuvioși din Italia prinși cu prostituatele?  Vasile de la Tabăra și mulți alții…
    ÂȘTIA NU TREBUIE SĂ-ȘI CEARĂ SCUZE??????? Sau depinde de IQ-ul ”persoanelor afectate”???
    Aștept ziua când organizațiile religioase vor protesta în fața caselor unor astfel de preoți, pentru a salva Biserica. Că altfel Biserica și oamenii ei încep să semene prea tare cu Partidul comunist, care întotdeauna avea dreptate și niciodată nu recunștea greșeala. Dar Biserica este OBLIGATĂ să apere MORALA. În cazul lui Vasile de la Tabăra a reacționat datorită presiunilor presei, nu din proprie inițiativă (mi-au confirmat-o chiar preoți).
    Miahi, eu îmi iubesc aproapele, deci și pe tine, dacă tot discutăm… Iar cei care mă judecă, îmi mai iau din păcate. Mulțumesc din suflet.
    Dar totuși, apuca-te, dragă, de gramatica. URGENT. Că-i jale! Gramatica are legătură directă cu IQ-ul.
    Doamne ajută!
     

Comentariile sunt închise.