Highslide for Wordpress Plugin

UE vrea să-i facă pe toţi copiii homosexuali. Moldova, încotro?

Consiliul Europei preconizează excluderea din actele oficiale cuvintele „mamă” şi „tata”. După părerea membrilor Consiliului Europei, aceste cuvinte „poartă un caracter discriminatoriu ce înjosesc femeile”, scrie ziarul german Die Welt.

În rezoluţia adunării parlamentare a Consiliului Europei se spune ca modelul de „casnică” este o viziune tradiţionalistă care îi este impusă femeii şi acest fapt împiedică procesul de instituire a egalităţii totale între indivizii societăţii. Propunerea de a elimina cuvintele „mamă” şi „tată” a fost înaintată iniţial de către Doris Stump, reprezentanta Partidului Socialist din Elveţia. Ziarul german Bild citează din adresarea ei către membrii Consiliului Europei: „Femeile sa nu fie înfăţişate ca fiinţe pasive şi de categoria a doua, mame şi obiecte sexuale”. Elveţia, în cazul dat, este un exemplu în folosirea unui „lexic politic corect”. Funcţionarii acestui stat evită cuvintele „mamă” şi „tată“, înlocuindu-le cu „unul din părinţi” sau mai rar „părintele”.

De luat aminte ca acest nou atac asupra familiei şi valorilor tradiţionale organizat de către susţinătorii fundamentalismului democratic, are loc pe fondul impunerii sodomiei în toate sferele vieţii Occidentului democratic. Homosexualii primesc dreptul de a adopta copii, transformându-i în „semenii lor”. Ei nu numai ca devin miniştri şi preşedinţi, dar îşi declară deschis şi îşi manifestă în public perversiunile lor sexuale, iar prin intermediul legislaţiei impun peste tot sodomia sub masca toleranţei, democraţiei şi respectării drepturilor omului. În paralel, dreptul la o familie normală şi relaţiile omeneşti fireşti devin treptat nişte „relicve ale trecutului întunecat”. Astfel, civilizaţia occidentala oferă iarăşi un exemplu de degradare morală.

După ce a legalizat adopţia copiilor de către cuplurile „homosexuale”, Suedia a mers şi mai departe. În multe din grădiniţele suedeze şi-au făcut apariţia aşa numiţii „pedagogi ai gender-ului”. Aceste persoane au misiunea să ajute educatorii în identificarea copiilor ce se cred a fi băieţei sau fetiţe şi sesizează deosebirile între genuri. Aceşti copii urmează a fi reeducaţi! În 2010, în Stockholm, a fost deschisă grădiniţa „Egalia”, pentru copii cu vârsta între 1 şi 6 ani, aceasta fiind finanţată din bugetul de stat. Directoarea acestei grădiniţe nu ascunde că scopul ei este de „a cultiva înclinaţia către homosexualitate”. În această grădiniţa nu există nici fetiţe nici băieţei, iar educatorii au exclus din limbajul lor pronumele „el” şi „ea”. În suedeză „el” = „han” şi „ea” = „hon” au fost înlocuite cu termenul „hen” – un cuvânt inexistent în suedeza literara, însa folosit în jargonul “sodomit”. Se acordă foarte multă atenţie cărţilor, jucăriilor, precum şi formelor şi culorilor tuturor obiectelor folosite în calitate de material didactic, pentru ca nu cumva ele sa trezească „stereotipurile de gender”, adică conştientizarea genului. De exemplu sunt strict interzise poveştile despre Alba ca Zăpada sau Degetica, în schimb toată ziua le sunt citite copiilor poveşti ca cea despre doua girafe de gen masculin ce sufereau mult din cauza ca nu erau în stare să conceapă copii până în momentul când au găsit un ou de crocodil abandonat. Marea majoritate a cărţilor în aceasta grădiniţă conţin povestioare despre cupluri “sodomite”, părinţi solitari şi copii orfani. Toate păpuşile în aceasta grădiniţă reprezintă nişte creaturi al căror gen nu poate fi determinat, însa este cert ca aparţin rasei negroide. Menţionăm ca Suedia este membră UE din anul 2005 şi stat ce a aderat la Spaţiul Schengen, iar 75% din populaţia ţării se declara adepţii ai luteranismului.

Prelucrat după „Apologeticum”

7 comentarii la „UE vrea să-i facă pe toţi copiii homosexuali. Moldova, încotro?”

  1. Poate şi moldovenii vor înţelege vreodată ca nu avem nevoie de UE şi nici UE nu are nevoie de noi. De aceea trebuie să renunţăm la "planul de acţiuni privind regimul liberalizat de vize" şi să ne vedem de treabă, pentru că oricum suntem doar obiect de şantaj şi nimic mai mult. 
    Europa se destramă şi este aruncată în haos. Criza a reînceput. Iar noi ca proştii ne avîntăm în vînt. 
    Nu zic că trebuie să ne unim cu ruşii, dar ar fi cazul să privim mai critic şi la UE. 

  2. Consiliul Europei NU este organism UE. Elveţia NU face parte din UE. Nici Rusia NU face parte din UE. Dar face parte din Consiliul Europei.
     
    Aşa că totul sună a manipulare. Cu iz moscovit. Adică: nu vreţi unirea cu ŢARA pentru că asta ar însemna "intrarea în UE".

    • Vezi că mai mult de jumătate de ştire este despre Suedia, care este în UE. Vezi că Olanda, care e plină de gay, este tot în UE. Vezi că nouă (Republicii Moldova) anume UE ne impune legalizarea homosexualilor, şantajându-ne cu intrare fără vize. Deci Nicolae are dreptate şi a demostrat şi în alte mesaje că nu este o slugă moscovită, ci un om pragmatic.
      Şi chiar nu înţeleg ce are asta cu unirea? Dacă România ar fi pusă în situaţia de a alege UE sau Basarabia, ce ar alege?

  3. Parinte, mi se par importante citeva lucruri:
    1. tot ce tine de homosexualitate a devenit – pentru foarte multa lume (incl. din R.M.) – o posibilitate de a cistiga bani. Se stie ca doar una din organizatiile de gende din Moldova a primit 2 milioane de euro. Adaugati aici multe alte NGO care pretind ca lupta pentru drepturile omului, toleranta, egalitate si alte lucruri virtuale, si cred ca sumele in milioane de euro pe care le-au primit citeva ONG moldovenesti vor fi foarte imporesionante. Luati in consideratie, ca grupul acestor persoane (care befeciaza de aceste milioane)  este relativ mic. Numele lor sunt cunoscute public. Astfel ei au niste profituri fabuloase din nimic. E greu sa faci niste lucruri serioase. E greu sa faci o casa, e greu sa faci agricultura buna, e greu sa fii medic, invatator, inginer, cizmar, etc – aici trebuie sa lucrezi mult cu salariu mizer. Dar e usor sa fii adepta al homosexualilor – ei cu mare placere te primesc in rindurile lor si doar pentru faptul ca urile "drepturi pentru homosexuali" primesti bani grei, milioane de euro. E o modalitate mirsava si gretoasa de a face bani, dar tipii acestia se consoleaza cind vad ce sume primesc in buzunar, ce avantaje obtin (toti adeptii acum sunt luati in vizor, sunt invitati pe la televiziuni, au devenit cunoscuti, de la ei se iau interviuri, se scriu articole in presa etc.) Business si nici un fel de suparare, zic tipii acestia in sinul lor, banii nu au miros.
    2. Nu stiu citi politicieni de la noi sunt homosexuali sau platiti de acestia ca sa le promoveze ideile. Apropo, a fi platiti nu  inseamna  neaparat mite si geamantane cu bani. Sunt metode mai delicate si legale, cum ar fi situatia in care sotia e numita administrator intrun ONG, cu un salariu de citeva mii euro pe luna, cu plecari peste hotare, cu bancheturi pe la ambasade, etc. Insa, chiar daca admitem ca granzii din politica nu sustin homosexualii si nu i-au bani de la ei, atunci trebuie de luat in consideratie ca acestia vor sustine ideile homosexualilor din interesele lor politice si din dorinta de a se mentine la putere (treuca). Unele institutii internationale chiar au luat in serios aspiratiile moldovenilor, si monitorizeaza situatia de la noi. Ei (europenii, americanii) asteapta ca noi sa facem ceva. Asa cum politicienii nostri nu au capacitatea si nici dorinta de a face ceva – ei nu pot face infrastructura cu drumuri normale, ei nu pot face ordine in justitie, nu pot depasi saracia, nu pot ridica nivelul economic, nu pot face o legislatie buna samd – politicienii vor merge pe calea cea mai simplu si mai primitiva care nu-i costa nimic si nu cere inteligenta. Ei vor accepta legea antidiscriminare si le vor cumunica despre aceasta occidentalilor ca despre o mare realizare. Chipurile, vedeti ca facem treaba, asa ca sustineti-ne in continuare, dati-ne bani.
    3. Homosexualii incearca sa promoveze ideea (si deseori reusesc) ca daca nu-i acceptam atunci Moldova niciodata nu va fi integrata in UE. Prostii!!!! Sunt mii de cerinte pe care trebuie sa le indeplineasca Moldova pentru a se integra in UE. Aceste cerinte se refera la domeniul economic, social, politici, justitie etc. Daca vor fi indeplinite 99,9% din cerinte, iar altele 0,1% nu vor fi indeplinite (indiferent care din cerinte sunt sau nu indeplinite), atunci Moldova fara indoiala va fi primita in EU. Deci chiar daca niste cerintele ce tin de homosexualitate nu vor fi indeplinite, atunci Moldova va deveni parte a UE, daca va indeplini celelalte cerinte de ordin social, economic, juridic, politic. Si apropo, cine a zis ca in cerintele de aderare la UE sunt careva chestii care direct se refera la homosexualitate??? Doar homosexualii. Vedeti care e situatia aici… EU e o structura birocratica, cu sute de mii de documente. Lasa homosexualii sa arate macar un document oficial (aprobat la nivelul institutiilor ce au acest drept) in care se scrie ca intrarea in UE e conditionata de acceptarea sub toate aspectele a homosexualilor. Nu exista asa ceva! Si apoi, ce inseama "acceptarea homosexualilor"? Ca crestin, eu ii accept. In sensul, eu cunosc ca homosexualitatea e pacat si , daca este cazul, declar acest lucru, iar pe homosexuali ii las sa faca ce vor. Daca le place – nu-au decit. Nu cer sa fie condamnati la inchisoare, nu le sar in cap cind ii vad pe drum, nu le interzic sa se inilneasca si sa faca ce vor. Treaba lor. Deci, ii accept si am o atitudine foarte toleranta fata de ei. Si aceasta atitudine se incadreaza perfect in cerintele UE. Dreptul meu la opinie (garantat si de legile din Moldova si cele din UE) imi permite sa am opinia mea, nu e asa? Chiar daca nu vorbim de aspectul religios, pentru mine homosexualitatea e un lucru rau, asa cum consider ca e rau sa fumezi, sa privesti mult televizorul, sa citesti in transport, sa maninci doar fast food, sa nu-i saluti pe cei mai in virsta, sa nu respecti colegii etc. Pentru mine asta e rau, dar homoxesualii lasa sa crea ce vor. Ce, oare UE ma va obliga sa cred ca fumatul sau lipsa respectului pentru cei in virsta e ceva bun? Atunci de ce m-ar obliga sa cred ca homosexualitatea e ceva bun?

  4. Din păcate, din câte am inţeles eu pâna acum,  cred că România ar alege UE. Vecina mea are aproape 40 de ani si e un om cum cred că sunt cei mai mulţi în România. I-am spus odată ceva de Basarabia si m-a intrebat  "Asta unde mai e?". Nu mi-a venit să cred că era adevărat ce vedeam, dar m-am lămurit imediat că aşa era. Si eu cred că important  este ca mai întâi să se vindece fiecare om de bolile sufletului. Doamne ajută.

  5. Olga, eu la fel am întîlnit aşa ceva la un coleg de facultate, el credea că Basarabia e între România şi Ungaria. Nu ştia că Basarabia şi Republica Moldova, sunt una şi aceeaşi

  6. Fraţilor, din păcate este aşa cum spunea şi Olga: între UE şi Basarabia, românii ar alege ue, defapt conducătorii noştri, politicienii care au diferite jocuri şi maşinaţiuni, câştiguri şi comosioane aleg UE. Eu sunt jumate maghiar, jumate român şi din voia lui Dumnezeu am ajuns preot ortodox, deşi m-am născut şi am fost botezat în legea calvină sau reformată. Cu toate acestea decâte ori vine vorba de România Mare, personal îmi place denumirea de Dacia, motivul cu altă ocazie, ţin să arat şi aşa cum ştiu şi cei care mă cunosc, că de la cap şi până sub buric sunt român, iar de la buric şi până la vârful piciareor sunt ungur! Inima mea bate româneşte, limba îmi ştie şi ungureşte, iar mintea mă poartă cu dreptate.
    Aş vrea să ajung ziua în care să nu mai existe frontiere între noi, dar între noi şi ue, să existe! De când suntem acolo unde suntem am început, ca popor, să-L uităm pe Dumnezeu, primind suflul ateu al occidentului!
    Dumnezeu să ne ajute!

Comentariile sunt închise.