Highslide for Wordpress Plugin

Părintele Arsenie Papacioc a trecut la Domnul

Părintele Arsenie Papacioc a trecut la Domnul

       Astăzi, 19 iulie (în jurul orei prânzului), la vârsta de aproape 97 de ani, părintele arhimandrit Arsenie Papacioc, duhovnicul Mănăstirii Sfânta Maria – Techirghiol, a trecut la Domnul.
       El s-a stins din viaţă în sânul obştii monahale căreia i-a fost îndrumător timp de 35 de ani. Părintele suferea de mai mult timp de o serie de probleme cardiace şi renale, pentru care a şi fost internat de două ori în luna aprilie a acestui an la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.
       Arhimandritul Arsenie Papacioc, unul dintre cei mai importanţi duhovnici ai Ortodoxiei, s-a născut în 1914. S-a călugărit de tânăr, la Mănăstirea Sihăstria. A fost egumen la Mănăstirea Slatina, de unde a fost arestat şi dus la Suceava. După ani de detenţie, în 1976 a ajuns la Mănăstirea Sfânta Maria – Techirghiol.
       Dumnezeu să-l odihnească cu drepţii!
 
Sursa: basilica.ro

12 comentarii la „Părintele Arsenie Papacioc a trecut la Domnul”

  1. Sunt  foarte trist la aflarea acestei vesti. Dumnezeu sa-l odihneasca cu dreptii.

  2. Dumnezeu sa-l odihneasa impreuna cu cei drepti.Personal,am o tristete enorma in suflet datarita mortii marelui nostru Parinte.era un om extraordinar.Era Parintele meu de sufle,dar poate ii e mai bine acolo unde e.

  3. Dumnezeu sa-l odihneasa impreuna cu cei drepti.Personal,am o tristete enorma in suflet datarita mortii marelui nostru Parinte.era un om extraordinar.Era Parintele meu de suflet,dar poate ii e mai bine acolo unde e.

  4. Dumnezeu să-l odihnească cu drepţii. A mai trecut la Domnul un mare duhovnic român. Mă bucur că am avut ocazia să-l cunosc, iar învăţăturile sale mi-au fost de real folos

  5. Biserica Ortodoxa  a saracit cu un mare duhovnic dar s-a imbogatit cu un sfant.
    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!

  6. Dumnezeu sa-l odihneasca cu sfintii. lam cunoscut personal era un mare om si un traitor ….

  7. Un Şfânt a luat Dumnezeu de la noi, din suferinţa lumeasca, dupa judecată Sfântul Arsenie o sa se întâlneasca cu fraţiorii şi surorile, cu parinţii şi toţi sfinţii.
    imi e dureros sa aflu noutatea, dar sincer ma bucur enorm ca nu se mai chinuie.
    Dumnezeu sa-l odihneasca!

  8. "Iubiti bine, iubiti frumos, iubiti rana si pe cel care a facut rana!" ultimele cuvinte ale parintelui arhimandrit Arsenie Papacioc…
    Dumnezeu sa il odihneasca cu sfintii care din veac au bineplacut Lui…

Comentariile sunt închise.