Highslide for Wordpress Plugin

Adevărata faţă a islamului şi a musulmanilor. Orice creştin trebuie să ştie asta

Mai jos vă prezint 12 filmuleţe despre Islam, preluate de pe youtube. E bine să luăm aminte, pentru că musulmanii din Moldova încearcă să ne convingă că totul e OK, dar această "religie" este foarte periculoasă… mai ales pentru suflet. Nu chem la ură sau discriminare, ci la o cunoaştere obiectivă.  Din păcate nu vă pot spune "vizionare plăcută", pentru că unele filmuleţe nu este deloc plăcute, dar lucrurile trebuie totuşi ştiute. 

Diferenţe între Iisus Hristos şi profetul Mohammed (partea I)

Diferenţe între Iisus Hristos şi profestul Mahommed (partea II-a)

Coranul conţine grave erori istorice

Coranul conţine şi erori ştiinţifice

Un experiment dezamăgitor cu Coranul

Viaţa secretă a lui Mohammed

Mohammed s-a căsătorit cu o fetiţă de 6 ani

Coranul îndeamnă la pedepsirea femeii prin bătaie

Islamul spală creierii

Soarta femeilor în ţările islamice. După politica youtube, anumite secvenţe au fost umbrite

Cum s-a răspândit islamul în lume

O fostă musulmancă vorbeşte despre Islam

Dragi fete ortodoxe, nu vă căsătoriţi cu musulmani pentru că vă aşteaptă iadul chiar aici pe pământ,
nemaivorbind de cel de dincolo. 

15 comentarii la „Adevărata faţă a islamului şi a musulmanilor. Orice creştin trebuie să ştie asta”

  1. Este o rusine! Lipsa de intelegenta si deontologie sa plasezi astfel de filmulete, cu care pretinzi ca demonstrezi realitatile din acea credinta, care sunt niste aberatii crase. As putea adauga inca citeva sute si eu, dar ce legatura are aceasta cu credinta ori izvoarele autentice a credintei. Dumnezeu sa va miluiasca.

  2. Sunt de acod cu parintele! Aceasta este realitatea care o transmite Coranul! Daca il studiezi cu atentie si minte treaza, atunci intelegi ca nu are nici o logica si ca condamna la violenta. Sarmanii musulmani, care niciodata nu au citit Coranul lor, cand le arati ce este tiparit in Coran, se infricoşeaza şi nici nu doresc sa îl studieze mai departe, cu toate ca au fost nascuti in aceasta religie. Inima lor le spune ca Dumnezeu este dragoste……

  3. ce porcarie manipulatoare… si bilbia instiga la violenta, in egala masura! sa va aduc aminte cum institutia pe care o reprezentati, participa la diverse proteste impreuna cu noua dreapta?!

    • Ioane, porcărie este faptul că tu nu ştii ce vorbeşti. Adu un pasaj din Biblie care să îndemne la violenţă! Iar Biserica Ortodoxă ca Instituţie (după cum bine ai precizat) NICIODATĂ nu a participat la proteste cu “Noua Dreaptă”. Deci cine dintre noi 2 manipulează?!

  4. Parinte, am vazut cu ochii mei (pleonasm intentioant), o manifestatie la care preoti impreuna cu ND, rageau prostii, impreuna. umar la umar! pancarta, langa pancarta!

    altfel: "Dar Ir, întâiul născut al lui Iuda, a fost rău înaintea Domnului şi de aceea l-a omorât Domnul." sunt convins ca a facut-o din dragoste. pentru ca altfel, nu exista nici un motiv. dar cine suntem noi sa punem la indoiala actiunile Lui, nu? 
     

    • Anumii preoţi şi câţiva reprezentaţi de la Noua Dreaptă nu înseamnă colaborare a Bisericii (care nu înseamnă câţiva preoţi) cu această organizaţie. Mă mir că asta nu înţelegeţi.

  5. defapt, ce-am vrut sa zic, ca daca ne tinem de astfel de prostii, o sa ajungem sa credem in Zeitgeist, in curand. si acel film este o porcarie sinistra. sper ca aici sunteti deacord cu mine. 🙂

  6. daca ignoram definitia colaborarii, asa e, nu asta inseamna. inseamna ca era doar o coincidenta ca se aflau in acelasi loc, la aceeasi ora. sa-i spunem soarta. nu colaborare. eu totusi ce nu inteleg, este de ce nu recunoasteti ca sustineti cauze comune. macar sa nu va fie rusine…

  7. Toate filmuletele nici pe departe nu redau realitatea islamului. A lua ceva de pe net si a plasa ca ceva care caracterizeaza islamul nu este corect. Filmuletele sunt departe de adevar, sau mai degraba este NEADEVAR. Va spun ca le cunosc. Ar trebui sa cititi Coranul. Nimic din ceea ce ati postat nu este Islam. Departe de realitate. Poate trebuie sa studiati islamul inainte de a plasa astfel de informatii. Necunoasterea islamului duce la astfel de concluzii. Filmuletele (o mare parte din ele) sunt facute de bactisti, care tare-i mai dragostesc pe musulmani. Indemn pe toti sa citesca Islamul si viata profetului Muhammad si veti gasi multe vorbe de iubire si pace intre oameni. Cu parere de rau lipsa de informatii va face mai mult o antireclama. 

    • Dorele, nu te supăra, dar cred că lecţii despre Islam şi Coran ar fi mai potrivit să primesc de la cei care măcar ştiu să scrie corect cuvântul “baptişti”. Se vede că lumea este spălată la creieri cu noiţiunea de “toleranţă” ş.a., dar se teme să se uite sincer la realitate, care în UE începe să devină tot mai dură tocmai din cauza musulmanilor.
      Priveşte şi apariţiile mele televizate şi ai să vezi că ştiu Islamul mai bine decât îţi închipui tu. Nu o spun cu mândrie, dar nici nu pot să accept tot felul de critici nefondate.

  8. Sărut mâna Părinte Petru. Observ că unii dintre cititorii domniei voastre par să fie nemulţumiţi de câteva clipuri ce ţintesc cultul demonic brevetat de muhammed. Sugerează că ar trebui citit coranul şi câte ceva despre viaţa lui muhammed pentru că el a propovăduit pacea şi iubirea între oameni ( ce glumă macabră).
    Părinte, cu voia domniei voastre postez un articol ce conţine inclusiv versete din coran. Era mai simplu să postez link, dar mă gândesc că unii vor zice că doresc să-mi fac reclamă la blog.
    Aşadar…
    Au spus: “allah si-a luat un fiu”. Nici vorba! Ale lui sunt cele din ceruri si de pre pamant! Toate ii sunt ascultatoare Lui!
    (2: 116 Surat Al-Baquara- Sura Vacii)
    Cei carora le-am dat Scriptura, il cunosc pe [muhammed] asa cum ii cunosc pe fiii lor,insa o parte dintre ei ascund adevarul[despre el], cu toate ca il cunosc.
    (2: 146 Surat Al-Baquara – Sura Vacii)
    V-a fost prescrisa lupta, chiar daca ea va este neplacuta. Or se poate [intampla] ca voi sa urati un lucru care este bun pentru voi si sa iubiti un lucru care este rau pentru voi. Dar allah stie, in vreme ce voi nu stiti.
    (2: 216 Surat Al-Baquara – Sura Vacii)
    [Unica] religie acceptata de allah este islamul si nu au fost deosebiri intre cei carora  le-a fost data Scriptura (iudeii si crestinii) decat dupa ce a ajuns la ei Stiinta (cand au aflat ca islamul este adevarul), din pricina pizmei lor. Iar cel ce nu crede in semnele lui allah [sa stie] ca allah este grabnic la socoteala!
    (3:19 Surat ‘Al-‘Imran – Sura Familiei ‘Imran)
    Avraam nu a fost nici iudeu nici crestin. El a fost credincios adevarat si intru totul supus lui allah [musulman], si nu a fost dintre cei cere-l fac semeni.
    (3:67 Surat ‘Al-‘Imran – Sura Familiei ‘Imran)
    Cei mai indreptatiti oameni sa se socoteasca apropiati de Avraam sunt aceia care l-au urmat pe el si pe acest profet (muhammed) si aceia care cred. Iar allah e ocrotitorul credinciosilor.
    (3:68 Surat ‘Al-‘Imran – Sura Familiei ‘Imran)
    Acela care doreste alta religie decat islamul, nu-i va fi acceptata, si el se va afla in Lumea de Apoi printre cei pierduti.
    (3:85 Surat ‘Al-‘Imran – Sura Familiei ‘Imran)
    Cea dintai Casa [de inchinare] este aceea din bakka (unul din vechile nume ale sanctuarului de la mekka), cea binecuvantata si calauzire pentru toate lumile (prin “toate lumile” se intelege Universul cu toate fiintele, cu toate comunitatile, cu toate regnurile).
    (3:96 Surat ‘Al-‘Imran – Sura Familiei ‘Imran)
    Spune: “O, oameni ai Scripturii, de ce tagaduiti semnele lui allah (coranul)? Doara allah este martor la cele pe care le faptuiti!”
    (3:98 Surat ‘Al-‘Imran – Sura Familiei ‘Imran)
    Ei ar vrea ca voi sa nu credeti, asa cum nici ei nu cred, astfel incat sa fiti deopotriva. Nu va luati dintre ei partasi, pana ce ei nu vor purcede pe calea lui allah! Dar daca ei intorc spatele, prindeti-i si omorati-i, oriunde-i veti afla! si nu va face-ti dintre ei nici partas, nici ajutor.
    (4:89 Surat An-Nisa’ – Sura Femeilor)
    Nu slabiti urmarirea oamenilor [necredinciosi], chiar daca suferiti, caci ei sufera la fel cum suferiti voi, dar voi nadajduiti de la allah ceea ce ei nu nadajduiesc! Si allah este Atoatestiutor [si] Intelept ['Alim, Hakim].
    (4:104 Surat An-Nisa’ – Sura Femeilor)
    Si din pricina vorbelor lor: “Noi l-am omorat pe Mesia Isus, fiul Mariei, trimisul lui allah!”, in vreme ce ei nu l-au omorat, nici nu l-au rastignit pe cruce  ci a fost facut [cineva] sa semene cu el! Cei care au avut pareri diferite in privinta lui[Isus], au fost in indoiala [in legatura cu moartea lui]; ei nu au avut cunostinta sigura despre ea [moartea lui], ci doar au urmat unor presupuneri. De buna seama, nu l-au omorat.
    (4:157 Surat An-Nisa’ – Sura Femeilor)
    Comentariul mahomedan la acest verset e următorul:
    “allah l-a mantuit pe Trimisul sau Isus; el nu a fost omorat si nu a fost rastignit, ci a fost rastignita o alta persoana, iar ei si-au inchipuit numai ca este Isus, fiindca allah a facut sa semene cu el si l-au omorat, crezand ca este Isus”
    O, voi oameni ai Scripturii! Nu exagerati in privinta religiei voastre (nu exagerati in ceea ce priveste rolul lui Iisus si nu pretindeti ca natura lui ar fi divina!) si nu spuneti despre allah decat adevarul! Mesia Iisus, fiul Mariei, este trimisul lui allah, cuvantul Sau pe care El l-a transmis Mariei si un duh de la El (asemeni celorlalte duhuri sau suflete create). credeti, asadar, in allah si in trimisii Sai. Si nu spuneti “Trei!” Opriti-va de la aceasta si va fi mai bine pentru voi. allah nu este decat Dumnezeu Unic. Slava Lui! Sa aiba El un copil? Ale lui [allah] sunt cele din ceruri si de pe pamant si allah este cel mai bun Ocrotitor [Wakil].
    (4:171 Surat An-Nisa’ – Sura Femeilor)
    allah a cumparat de la dreptcredinciosi sufletele si bunurile lor,in schimbul Raiului,
    si astfel ei lupta pe calea lui allah, omorand si fiind omorati. Aceasta este o fagaduinta cu adevarat, pe care a luat-o asupra Lui, in Tora, in Evanghelie si in coran. Si cine este mai credincios legamantului sau decat allah? Bucurati-va, asadar, pentru negotul pe care l-ati tocmit, caci aceasta este marea izbanda.
    (9: 111 Surat At-Tawaba- Sura Caintei)
    (n.m: În acest satanic verset mahomedanii sunt înşelaţi să creadă că în coran e mărturisit acelaşi Dumnezeu din Evanghelie sau Tora)
    Si am incheiat Noi legamant (legamantul de a accepta unicitatea lui allah) cu aceeia care au zis: “Noi suntem crestini”, dar au uitat ei o parte din ce li s-a reamintit (in Evanghelie). Deci am starnit Noi ura si vrajba intre ei pana la Ziua Invierii. Atunci le va vesti allah ceea ce au facut ei.
    (5: 14 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)
    Necredinciosi sunt aceia care zic: “Dumnezeu este Mesia, fiul Mariei”. Spune:
    “Cine L-ar putea impiedica pe allah, daca ar voi sa-l faca sa piara pe Mesia, fiul Mariei, ca si pe mama lui, si pe toti care se afla pe pamant? Ale lui allah sunt imparatia cerurilor si a pamantului, precum si ceea ce se afla intre ele. El creeaza el voieste. Si allah este cu putere peste toate! [Quadir]”
    (5: 17 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)
    Iara rasplata acelora care lupta impotriva lui allah si a trimisului sau si cauta sa semene pe pamant stricaciune (se opun lor sau se revolta impotriva poruncilor lor) este ca ei vor muri omorati sau rastigniti pe cruce sau li se vor taia mainile sau picioarele crucis sau vor fi alungati din tara. Aceasta va fi pentru ei rusine in lumea de acum, iar in Lumea de Apoi vor avea ei parte de chin mare (pedepsele infernului).
    (5: 33 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)
    O, voi cei care credeti! Nu-i luati ca aliati pe aceia care au luat religia voastra in derandere si in bataie de joc, fie din cei carora le-a fost trimisa Cartea (Vechiul si Noul Testament) inaintea voastra, fie dintre necrediciosi, si fiti cu frica de allah, daca sunteti credinciosi!
    (5: 57 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)
    Iar tie, [muhammed], ti-am trimis Cartea cu Adevarul intarind Scriptura de dinaintea ei si intrecand-o pe ea. Deci fa judecata intre ei dupa ce ti-a trimis allah si nu urma poftele lor, [indepartandu-te] de la Adevarul ce ti-a venit! Fiecaruia dintre voi Noi I-am dat o lege si o randuiala. Daca ar fi voit allah, v-ar fi facut o singura comunitate, dar el voieste sa va incerce in ceea ce v-a dat. Deci intreceti-va in plinirea de fapte bune, caci la allah e intoarcerea voastra, a tuturor, si el va va instiinta despre cele asupra carora aveti pareri deosebite!
    (5: 48 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)
    Comentariul mahomedan la acest verset este următorul:
    Arbitru si garant pentru Scripturile anterioare. Ceea ce corespunde din ele cu prescriptiile coranului  este adevarat, iar ceea ce nu se potriveste cu aceste prescriptii este fals. Coranul se afla deasupra tuturor, el fiind cel mai deplin, cuprinzator si maret.”
    O, voi care credeti! Nu-I luati pe iudei si crestini ca aliati! Ei sunt aliati unii cu altii. Aceia dintre voi care vi-I faceti aliati sunteti ca si cum ati face parte dintre ei. allah nu calauzeste pe calea cea buna un neam de oameni nelegiuiti.
    (5: 51 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)
    Spune: “O, voi oameni ai Scripturii!(crestini si mozaici) Ne urati voi pe noi pentru altceva decat pentru care noi credem in allah si in ceea ce ne-a fost trimis mai inainte. Dar cei mai multi dintre voi sunteti nelegiuiti!
    (5: 59 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)
    Spune: “O, oameni ai Cartii! Voi nu va sprijiniti pe nimic (nu aveti nici o religie), pana ce nu veti inplini Tora si Evanghelia si ceea ce vi s-a trimis de Domnul vostru! (adica si coranul)”. Cele ce ti le-a trimis Domnul tau vor face sa sporeasca faradelegea si necredinta moltora dintre ei, dar sa nu fi mahnit pentru cei necredinciosi.
    (5: 68 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)
    Necredinciosi sunt aceia care spun: “Dumnezeu e Mesia, fiul Mariei!” Doar asa a zis Mesia: “O, fii ai lui Israel, adorati-l pe allah, Domnul meu si Domnul vostru!” Pe cel care aseaza langa allah pe altcineva, allah il va opri de la Rai, iar adapostul lui va fi focul si cei nelegiuiti nu vor afla ajutor.
    (5: 72 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)
    Necredinciosi sunt aceia care spun: “Dumnezeu este treimea din trei, caci nu exista alta divinitate in afara de [allah] cel Unic si de nu vor inceta sa vorbeasca altfel, ii va atinge si pe cei necredinciosi dintre ei chin dureros.
    (5: 73 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)
    Mesia, fiul Mariei, nu este decat un trimis, asemenea trimisilor de dinainte de el, iar mama lui este o femeie cu evlavie adevarata. Amandoi mancau bucate[de rand] (ei aveau nevoie de ele pentru ca erau oameni, iar acela care are nevoie de altceva din afara lui, nu poate fi un Dumnezeu). Priveste ce semne invederate le trimitem Noi si apoi priveste cum sunt ei indepartati[de la ele]
    (5: 75 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)
    Spune: “Voiti voi sa adorati in locul lui allah pe altcineva, care nu va aduce nici stricaciune, nici folos? (cu referire la Hristos) Doara allah este Cel care Aude Totul, Atoatestiutor”
    (5: 76 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)
    Cat despre cei care nu cred, si tin de mincinoase versetele noastre, aceia vor fi oaspetii Iadului.
    (5: 86 Surat Al-Ma’Ida – Sura Mesei intinse sau servite)
    [Aduceti-va aminte] cand Domnul tau le-a revelat ingerilor (cu care a venit in ajutorul musulmanilor) : “Eu sunt cu voi! Intariti-i, asadar, pe cei care cred! Eu voi arunca spaima in inimile celor care nu cred! Loviti-i, deci, peste gaturi si loviti-i peste varful degetelor.
    (8: 12 Surat Al-‘Anfal – Sura Prazilor)
    Aceasta pentru ca ei s-au impotrivit lui allah si Trimisului Sau. Iar cu aceia care se impotrivesc lui allah si Trimisului Sau, allah este aspru la pedeapsa.
    (8: 13 Surat Al-‘Anfal – Sura Prazilor)
    O, voi cei care credeti! Daca va intalniti cu cei cei care nu cred [si ei sunt] in mers la lupta, nu le intoarceti spatele [fugind]!
    (8: 15 Surat Al-‘Anfal – Sura Prazilor)
    Iar asupra celor care in ziua aceea (in ziua intalnirii) le va intoarce spatele [fugind]- in afara de cei care fac un ocolis pentru lupta sau de aceia care se indrepta spre o alta ceata – se va abate mania lui allah, iar salasul lor va fi Gheena! Si ce cumplita soarta [vor avea ei]!
    (8: 16 Surat Al-‘Anfal – Sura Prazilor)
    Si luptati impotriva lor pana nu va mai fi ispita si pana ce religia va fi in intregime pentru allah! (si va crede toata lumea in allah) Iar de se vor opri, allah este Cel care Vede Bine ceea ce fac ei.
    (8: 39 Surat Al-‘Anfal – Sura Prazilor)
    Deci pregatiti [pentru lupta] impotriva lor tot ceea ce puteti din forta si din cai inseuati, cu care sa-i inspaimantati pe dusmanul lui allah si pe dusmanul vostru si pe altii decat acestia (ipocritii) pe care voi nu-i stiti, dar pe cale allah ii stie. Si tot ceea ce voi cheltuiti pe calea lui allah va va da inapoi pe deplin si nu veti fi nedreptatiti.
    (8: 60 Surat Al-‘Anfal – Sura Prazilor)
    O, profetule! Indeamna-i pe dreptcredinciosi la lupta! Daca douazeci dintre voi sunt statornici, vor birui ei doua sute, iar de sunt intre voi o suta, vor birui ei o mie dintre cei dintre aceia care nu cred, caci acestia sunt un neam care nu pricep.
    (8: 65 Surat Al-‘Anfal – Sura Prazilor)
    Acum, allah v-a usurat voua [sarcina], caci el stie ca in voi este slabiciune. Dar daca printre voi sunt o suta statornici, ei vor infrange doua sute, iar daca printre voi sunt o mie, ei vor infrange doua mii, cu voia lui allah, caci allah este cu cei statornici.
    (8: 66 Surat Al-‘Anfal – Sura Prazilor)
    Deci mancati voi din cele ce le-ati luat ca prada (dupa scaderea unei cincimi) daca ele sunt ingaduite si bune, si fiti cu frica de allah, caci allah este Iertator, indurator
    (8: 69 Surat Al-‘Anfal – Sura Prazilor)
    Iar cand se vor incheia lunile cele sfinte, atunci omoratii pe idolatrii oriunde ii aflati! Prindeti-i, impresurati-i, intindeti-le lor orice cursa! Insa de ei se caiesc, implinesc Rugaciunea [As-Salat] si achita Dania [As-Zakat], atunci dati-le drumul, caci allah este Iertator, Indurator!
    (9: 5 Surat At-Tawaba – Sura Caintei)
    Luptati impotriva acelora ce nu cred in allah si nici in Ziua Apoi si nu opresc ceea ce allah si Trimisul Sau (muhammad) au oprit si nu impartasesc religia Adevarului (islamul), dintre aceia carora li s-a dat Cartea (crestini si mozaici), pana ce ei nu vor plati tributul cu mana lor, fiind supusi [legilor]!
    (9: 29 Surat At-Tawaba – Sura Caintei)
    Iudeii zic: “Uzayr este fiul lui Dumnezeu!” iar crestinii zic: “Mesia este fiul lui Dumnezeu!” acestea sunt cuvintele lor, [rostite] cu gurile lor. Ei spun vorbe asemanatoare cu ale acelora care nu au crezut de dinaintea lor – allah sa-i nimiceasca (sa-i blesteme, sa-i ucida)! Cum [se inseala ei], indepartandu-se [de Adevar]!
    (9: 30 Surat At-Tawaba – Sura Caintei)
    Ei au pe rabinii lor si pe calugarii lor, precum si pe Mesia, fiul Mariei, ca domni in locul lui allah, in vreme ce li s-a poruncit sa nu adore decat un singur Dumnezeu, in afara caruia nu este [alt] Dumnezeu. Marire Lui! El este deasupra celor care-i asociaza Lui!
    (9: 31 Surat At-Tawaba – Sura Caintei)
    Voiesc ei sa stinga cu gurile lor lumina lui allah, insa allah nu voieste alta decat sa desavarseasca lumina Sa, chiar daca necredinciosii urasc [aceasta].
    (9: 32 Surat At-Tawaba – Sura Caintei)
    El este Cel care l-a Trimis pe Trimisul Sau (muhammed) cu buna calauzire (cu coranul) si cu religia Adevarului (islamul), pentru ca ea sa fie biruitoare asupra orcarei alte religii, chiar daca politeistii urasc [aceasta].
    (9: 33 Surat At-Tawaba – Sura Caintei)
    O, voi cei care credeti! Luptati impotriva necredinciosilor de langa voi! Ei sa gaseasca in voi asprime! Sa stiti ca allah este alaturi de cei care au frica!
    (9: 123 Surat At-Tawaba – Sura Caintei)
    Ei zic: “allah si-a luat un fiu!” Preaslavitul este indeajuns de Instarit [Al-Ghanyy]. Ale lui sunt [toate] cele din ceruri si toate de pe pamant. Voi nu aveti nici o dovada pentru acest lucru. Spuneti voi impotriva lui allah ceea ce nu stiti?
    (10: 68 Surat Yunus – Sura lui Iona)
    Pe aceia care nu cred in versetele lui allah, allah nu-i va calauzi si vor avea ei parte de o osanda dureroasa (amenintare adresata celora care nu vor sa creada in coran)
    (16: 104 Surat An-Nahl – Sura Albinelor)
    Ci plasmuiesc minciuna numai aceia care nu cred in versetele lui allah si aceia sunt mincinosi.
    (16: 105 Surat An-Nahl – Sura Albinelor)
    Spune: “Lauda lui allah, care nu Si-a luat niciodata un fiu, care nu are partas la stapanire si nici nu are nevoie de ocrotitor impotriva umilintei!” Si slaveste-l pe El, aducandu-i preamarirea cuvenita!
    (17: 111 Surat Al-‘Isra’ – Sura calatoriei peste noapte)
    Si pentru ca sa-i previna pe aceia care au zis: “Allah si-a luat un fiu!”
    (18: 4 Surat Al-Kahf – Sura pesterii)
    Nici ei si nici parintii lor nu au avut despre aceasta cunostinta. Ce cuvant greu iese din gurile lor! (si aceasta pentru ca allah nu poate sa aiba un fiu si nimic nu poate sa fie asemeni lui) Ei nu spun altceva decat minciuna!
    (18: 5 Surat Al-Kahf – Sura pesterii)
    Si ei (crestinii) zic: “Cel Milostiv si-a luat un fiu!”
    (19: 88 Surat Maryam – Sura Mariei)
    Voi spuneti un lucru cumplit!
    (19: 89 Surat Maryam – Sura Mariei)
    Aproape ca cerurile se crapa de aceste [vorbe], pamantul se despica si muntii se prabusesc in farame.
    (19: 90 Surat Maryam – Sura Mariei)
    Pentru ca ei ii atribuie celui Milostiv un fiu,
    (19: 91 Surat Maryam – Sura Mariei)
    In vreme ce nu se cuvine ca cel Milostiv sa-si ia un fiu!
    (19: 92 Surat Maryam – Sura Mariei)
    Nu da ascultare necredinciosilor si lupta impotriva lor cu el (cu coranul si adevarul care ti-a fost revelat), in lupta neslabita!
    (25: 52 Surat Al-Furquan – Sura Indreptar)
    El i-a lasat pe cei care i-au ajutat dintre oamenii Cartii (crestini si mozaici) sa coboare din cetatile lor si a aruncat spaima in inimile lor. Pe o parte dintre ei i-ati omorat, iar o alta parte dintre ei i-ati luat in captivitate.
    (33: 26 Surat Al-‘Ahzab – Sura aliatilor)
    El v-a dat voua spre mostenire tinutul lor, averile lor si un pamant pe care voi nu l-ati mai calcat niciodata. allah este cu putere peste toate.
    (33: 27 Surat Al-‘Ahzab – Sura aliatilor)
    O, profetule! Noi iti ingaduim tie sotiile tale, carora tu le dai zestre precum si acelea care se afla sub stapanirea dreptei tale, pe care allah ti le-a daruit ca prada (in urma luptelor). Precum si pe ficele unchiului tau dupa tata si pe ficele matusii tale dupa tata, pe ficele unchiului tau dupa mama si pe ficele matusii tale dupa mama, care au purces impreuna cu tine si asemenea orice femeie dreptcredincioasa, daca se daruieste ea insasi profetului, daca primeste profetul sa o i-a in casatorie, acesta este un privilegiu numai pentru tine, fata de [ceilalti] dreptcredinciosi. Noi stim ceea ce le-am impus lor in privinta soatelor lor si acelea pe care le stapanesc dreptele lor, ca sa nu fie nici o stanjeneala pentru tine (roabele lor), iar allah este Iertator, Indurator[Ghafur, Rahim].
    (33: 50 Surat Al-‘Ahzab – Sura aliatilor)
    El nu-ti mai ingaduie tie [sa iei alte] femei apoi (cu alte femei mentionate la versetul 50 sau cu alte femei, afara de cele cu care te-ai casatorit pana acum, caci acest verset a fost revelat in anul 7h. si, dupa acest an, Profetul nu s-a mai casatorit decat cu o crestina copta Marya, care i-a fost trimisa in dar de o capetenie a coptilor egipteni si care i l-a daruit pe Ibrahim, dar a murit in frageda pruncie),  nici sa le schimbi pe ele cu alte soate, chiar daca iti place frumusetea lor – afara de cele pe care le stapaneste dreapta ta (adica roabele, chiar daca apartin neamurilor Cartii sau idolatre). allah este peste toate Veghetor.
    (33: 52 Surat Al-‘Ahzab – Sura aliatilor)
    Atunci cand ii intalniti [in lupta] pe aceia care nu cred, loviti gaturile lor, iar cand ii slabiti pe ei, legati-i strasnic in lanturi (pe cei care nu-i ucideti, luati-i captivi cand invingeti!). Apoi, fie indurare, fie rascumparare, pana ce razboiul se sfarseste. Astfel, iar de ar voi allah, El s-ar razbuna pe ei. Insa El va incearca pe unii prin altii. Iar acelora care sunt ucisi pe calea lui allah El nu le va lasa faptele lor sa fie in desert.
    (47: 4 Surat Muhammed – Sura luptei)
    Nu slabiti si nu chemati la pace (la impacare), pentru ca voi sunteti deasupra (sunteti invingatori), caci allah este alaturi de voi si nu va lasa niciodata sa pierdeti rasplata faptelor voastre!
    (47: 35 Surat muhammed – Sura luptei)
    Dreptcredinciosi sunt numai aceia care cred in allah si trimisul sau (muhammed), care apoi nu s-au mai indoit si au luat parte la lupta cu averile lor si cu sufletele lor, pe calea lui allah (impotriva necredinciosilor). Acestia sunt cei sinceri.
    (49: 15 Surat Al-Hujurat – Sura Odailor)
    O, profetule! Lupta impotriva necredinciosilor si a fatarnicilor (cu lancile si cu argumentele) si fii neanduplecat cu ei! Salasul lor va fi Gheena si ce rea soarta!
    (66:9 Surat At-Tahrim – Sura Opririi)
    …………………
    “Tatăl minciunii” (satan)  s-a prefăcut înger de lumină  apoi l-a înşelat pe păgânul muhammed pretinzând că este Arhanghelul Gabriel. Despre înşelarea barbarului aflăm din cartea “Biografia nobilului profet – Nectarul pecetluit – Ar – Rahiq Al – Makhtum” (editată de Liga islamică şi culturală din România) urmatoarele:
    Când el a împlinit patruzeci de ani, vârsta desăvârşirii perfecţiunii, la care li se poruncea întotdeauna Profeţilor să-şi dezvăluie Mesajul, semnele Profeţiei au început să apară şi să licărească la orizontul vieţii sale. Erau viziuni adevărate pe care el le-a avut timp de şase luni. Perioada revelaţiei a durat douăzeci şi trei de ani. Aşadar, aceste şase luni de viziuni adevărate reprezintă o parte integrantă a celor patruzeci şi şase de părţi ale Revelaţiei. În luna Ramadan, în cel de-al treilea an de solitudine în peştera de la Hira, Voinţa lui allah a făcut ca îndurarea Sa să se coboare pe pământ şi, astfel, muhammed să primească Profeţia (…) Deodată, pe neaşteptate, îngerul Gavriil a venit la el şi i-a spus: “Citeşte!” “Nu ştiu să citesc, a răspuns el (muhammed). Profetul a descris această întâmplare astfel: “Atunci, el m-a apucat şi m-a scuturat puternic şi mi-a poruncit din nou: “Citeşte!” I-am repetat nu ştiu să citesc, dar m-a strâns din nou şi a zis:
    “Citeşte!” Citeşte! În numele Domnului Tău care a creat,
    Care l-a creat pe om din sânge închegat!
    Citeşte! Domnul tău este cel mai Nobil  (96:1-3)
    (…) Niciodată nu voi povesti cuiva din tribul Quraiş despre Revelaţia mea. Voi urca pe un munte şi mă voi arunca de acolo ca să mor. Asta îmi va aduce uşurare. Am pornit să fac acest lucru, dar, la jumătatea urcuşului pe munte, am auzit o voce din cer, spunând: “O, muhammed! Tu eşti Mesagerul lui allah şi eu sunt Gavriil.” Am privit în sus şi l-am văzut pe Gavriil sub forma unui om cu picioarele întinse pe orizont.
    Pentru a demonstra faptul că muhammed a fost înşelat de satan şi pentru respingerea coranului, sunt suficiente câteva citate biblice:
    MATEI 24
    24.Căci se vor ridica hristoşi mincinoşi şi prooroci mincinoşi şi vor da semne mari şi chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putinţă, şi pe cei aleşi.
    25. Iată, v-am spus de mai înainte.
    2 CORINTENI 11
    14. Nu este de mirare, deoarece însuşi satana se preface în înger al luminii.
    1 IOAN 4
    1. Iubiţilor, nu daţi crezare oricărui duh, ci cercaţi duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulţi prooroci mincinoşi au ieşit în lume.
    2. În aceasta să cunoaşteţi duhul lui Dumnezeu: orice duh care mărturiseşte că Iisus Hristos a venit în trup, este de la Dumnezeu.
    GALATENI 1
    7. Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
    8. Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema!
    9. Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit – să fie anatema!
    Cartea de căpătâi a cultului islamic conţine erori hilare, de exemplu, mahomedanii susţin că Agar a fost prima soţie a lui Avraam. Fals, Agar a fost o slujnica egipteană cu care Avraam a făcut un copil, deoarece Sarai nu putea rămane însărcinată. În cele din urmă Sarai a rămas însărcinată iar slujnica Agar a fost trimisă în lumea largă cu fiul ei Ismael din cauza clevetirilor şi a manifestărilor pline de dispreţ.
    În Şura 14:35,36,37 coranul ne informează că Avraam a trăit în Mekka. Însa Biblia ne lămureşte, aflăm  că a trăit în Hebron (Facerea 13:18; 23:2; 35:27).  Şura 2:258 susţine  că Avraam a vorbit cu Nimrod. Din Biblie aflam ca Nimrod a trait cu mult timp inainte de Avraam. Nimrod este descris in Facerea 10:9
    “El a fost vânător vestit înaintea Domnului Dumnezeu; de aceea se şi zice: “Vânător vestit ca Nimrod înaintea Domnului Dumnezeu”
    Nimrod este copilul lui Cuş care e fiul lui Ham al doilea fiu al lui Noe. Este evident că muhammad obişnuia să facă confuzii între personajele biblice şi să le plaseze într-un  secol diferit de ce în care au trăit cu adevărat. Şura 6:74 spune că tatăl lui Avraam se numea Azar. Fals! Biblia cea adevarată ne lămureşte şi de această dată, numele tatălui lui Avraam e Terah (Facerea 11:26, 27). Şura 28:9 spune că soţia Faraonului l-a adoptat pe Moise. Biblia face lumină şi în acest caz, este vorba de fiica Faraonului (Iesirea – a doua carte a lui Moise 2:9,10). Şura 19:27,28,29 susţine că Sfânta Fecioara Maria e sora lui Aaron. Însă Aaron e personaj al Vechiului Testament ce a trăit cu mult timp înaintea Sfintei Fecioare Maria. Aaron e frate cu Moise. E adevarat că Moise şi Aaron aveau o soră, pe Mariam (Iesirea 6:20), însă Mariam nu este Maica Domnului noastru Iisus Hristos.
    Adoratorii lui muhammed împart lumea în trei “case”. Casa Islamului Dar-al-islam, spaţiul unde locuiesc “adevăraţii” credincioşi, adică mahomedanii, Casa RăzboiuluiDar-al-Harab, spaţiul unde locuiesc cei de altă religie şi unde mahomedanii trebuie să ducă jihadul – războiul sfânt pentru impunerea religiei islamice, şi Casa  Legământului Dar-al-Ahd, adică cei umiliţi să plătească tribut  în schimbul păstrării minimei identităţi religiose. “Oamenii Cărţii”(Ahl al-Kitab) creştinii şi mozaicii, în viziunea mahomedană se bucură de mare atenţie, au rang de “dhimmi” şi plăcerea lor cea mai mare e să plătescă Jizia (taxă suplimentară impusă populaţiei non-islamice).
    Nu e de mirare că mahomedanii se consideră superiori şi cred că au dreptul din naştere de a domina. Îşi definesc religia ca fiind “DIN E CHALIBadică religia dominantă, religia supremă. Pornind de la această premisă, comunitaţile musulmane din tarile non-islamice nu ezită să harţuiască să umilească şi să împiedice populaţia din ţara gazdă sa îşi practice credinţa ori cultura. Exemplu elocvent în acest sens îl reprezintă Germania, Olanda, UK, Suedia, Franţa, Italia dar mai cu seama în Est, în Bosnia şi Kosovo unde au demonstrat bestialitate fără margini. Desigur, mahomedanii vor ameninţa şi vor protesta împotriva acestui gen de afirmaţii. Pentru a estompa glasul criticilor, nu vor ezita să apeleze la TAKIA (TAQIYYAH, TAQIYA, TAQIYE, adică dreptul şi obligaţia musulmanilor la minciună în raport cu non-musulmanii dacă e în interesul islamului).
    Supuşii lui muhammed nu sunt în conflict doar cu “Oamenii Cărţii” ci şi cu cei ai altor religii. “Ummah” (diaspora islamică) mânată în luptă de idealul califatului universal atacă cu temeinicie diavolească pe hinduşi, confucianişti sau budişti. De exemplu Thailanda, ţară majoritar budistă (aproximativ 70 milioane), are într-o provincie din sud o minorite mahomedană (circa 2 milioane). Ţinând cont de caracterul agresiv şi sângeros al religiei islamice, nu surprinde pe nimeni că mahomedanii au început să omoare budişti şi alţi non-musulmani din regiune. Nu s-a mirat nimeni când agresorii şi-au facut publică  agenda, au solicitat instituirea califatului strict guvernat după legile coranului. Atacurile au început în 2004 şi de atunci au murit deja 2800 de persoane. Sunt asasinaţi în special învăţătorii, profesorii, medicii, intelectualii şi călugării budişti, adica toţi cei consideraţi de musulmani ca fiind prea deştepţi şi periculoşi pentru islam. Mahomedanii din China din provinciile Xingjiang şi Ninxiahui au pornit jihad, şi ei doresc ruperea celor două provincii de la ţara mamă şi instituirea califatului. În Mindanao militanţii Abu Sayyaf cer impunerea modelului iranian. Turcia şi-a înfipt ghearele în trupul Ciprului inventând o republică turcă. Realitatea din Estul Europei e cât se poate de grăitoare, din 1999 până în 2008, în încercarea de a şterge din Kosovo orice urma a existenţei sârbilor ortodocşi, albanezii mahomedani susţinuţi de coreligionarii lor din alte ţari islamice au distrus sute de biserici şi mănăstiri ortodoxe. Desigur, nu trebuie ignorat faptul că totul s-a petrecut cu acceptul USA, ONU, NATO şi UE.
    …………………………
    Preoţii noştrii ştiu bine ce e cu coranul, dragi adoratori ai bolovanului din kabba, nu încercaţi să daţi lecţii despre "frumuseţea islamului", nu pacaliţi pe nimeni. Aşa ca desert, la final vă ofer niscai hadisuri din colecţia "Riyad As-Salihin – Grădinile credincioşilor” :
    1364: Abu Dharr a relatat:
    L-am intrebat pe trimisul lui allah, care este cea mai buna fapta?
    El a raspuns:
    Credinta in allah si lupta pe calea sa.
    El a mai intrebat:
    CARE SUNT SCLAVII CEI MAI BUNI?
    El a raspuns:
    CEI CARE AU PRETUL MAI MARE SI PE CARE POPORUL LOR II PRETUIESTE MULT.
    283. Abu Huraira  relateaza ca el l-a auzit pe trimisul lui allah spunand:
    Cand barbatul isi cheama nevasta in patul sau si ea nu raspunde, iar el (sotul) isi petrece
    noaptea separat de ea,ingerii o blestema pana dimineata.
    288. Umm al mo'minin Umm Salama relateaza ca trimisul lui allah a zis:
    Daca femeia moare intr-o stare in care sotul ei este multumit de ea, atunci ea va intra in Rai.
    (Tirmidhi)

    290. Usama ibn Zaid relateaza ca trimisul lui allah a zis:
    Nu las in urma mea o napasta mai mare pentru barbati, decat femeile.

    751. Ibn ‘Abbas a relatat ca trimisul lui allah a zis:
    Dupa ce ati terminat de mancat, sa nu va stergeti degetele inainte sa le lingeti sau sa vi
    le linga altcineva.

    870. Abu Huraira a relatat ca trimisul lui allah a zis:
    Nu-i salutati pe evrei si crestini inainte ca ei sa va salute, iar daca pe drum intalniti
    pe vreunul dintre acestia, obligati-i sa treaca pe partea mai ingusta a drumului.

    1337. 'Uqba ibn 'Amir Juhni a relatat ca l-a auzit pe trimisul lui allah spunand de la amvon:
    Pregatiti-va sa va intalniti cu ei, cu cata forta puteti. Ascultati!
    Puterea inseamna arme, puterea inseamna arme.
    (Muslim)

    1346. Abu Huraira a relatat ca trimisul lui allah a zis:
    Cel ce moare fara sa fi luptat pentru cauza lui allah sau fara sa fi simtit ca aceasta este
    datoria lui va muri cu o trasatura de necredinta in el.
    (Muslim)

    1353. Abu Umama a relatat ca trimisul lui allah a zis:
    Cel care nici nu ia parte la lupta si nici nu echipeaza un razboinic, nici nu are grija
    de familia lui, va fi lovit de nenorociri grozave in Ziua Judecatii.
    (Abu Dawud)

    1354. Anas a relatat ca trimisul lui allah a zis:
    Luptati impotriva necredinciosilor cu averile, vietile si limbile voastre.
    (Abu Dawud)

    1357. Jabir a relatat ca trimisul lui allah a zis:
    Razboiul este o stratagema.
     
     

  9. @Podul […]: Multumim pentru text. Totusi stiti ce e ciudat? Am cunoscut familii de turci si sunt oameni normali, chiar de treaba. Eu stau in Dobrogea. Aici sunt multe natii.
    Oricum, observ, cel putin in Grecia, o INVAZIE de musulmani. Unii greci totusi constientizeaza ce se intampla. Si nu sunt de acord cu ceea ce pare sa vina pe viitor. In paralel cu problemele economice pe care le intampina, a aparut de cativa ani si asta cu islamistii. Multi din musulmani se dau crestini, dar habar nu au ce vorbesc. Asta o fac pentru ca unii greci  refuza sa ii angajeze, ca banuiesc ce le poate capul.
    De pakistanezi mi s-a spus cum barbatii formeaza un cuplu, unul face pe femeia o zi, altul cealalta zi. Singurul semn dupa care iti dadeai seama care e femeia e ca poarta papuci. Sper in curand sa pot face si poze in sustinerea afirmatiilor astea, numai sa ajung la Atena sau alt oras mai mare.
    O natie de oameni pe care pot zice ca ii apreciez sunt africanii. Nu stiu carei confesiuni apartin, dar au bun simt si un soi de smerenie, isi vad de treaba lor. Desi sunt bine dezvoltati fizic, rar auzi sa faca ei probleme. Apoi filipinezii sunt apreciati de greci, caci muncesc pe bani putini, dar isi fac treaba.
    Pentru ca deja fac ceva timp de cand sunt in Grecia, am reusit sa incheg si amicitii cu greci. Si am ramas cu gura cascata cand mi-a spus un amic ca grecii se tem de romani. Mi-a zis ca nu au teama de albanezi cum au de romani. Explicatia mea a fost ca au ajuns la ei in tara numai "spuma" Romaniei [infractori, mafie, prostituate si alte "specii"de gen], care ne-a pregatit un covor al rusinii.
    Belele vin de la tiganii nostrii, ai bulgarilor, albanezi [musulmani in ce stiu eu], pakistanezi si altii care au venit la cersit, ciordit din buzunare, furat masini, rapit copii [aici albanezii auzisem ca fac asa] si altele.

Comentariile sunt închise.